![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Oh, mulțumesc Simona, am deja destule.
E suficient doar să citești textul și să reflectezi asupra lui, dacă dorești. P.S. Pe viitor, când mi te mai adresezi, te rog frumos să ai grijă cum îmi vorbești. Eu suport multe insulte cu ușurință, însă tolerez ceva mai greu nesimțirea și impertinența proastei creșteri. Te rog să iei aminte la rugămintea mea, altfel voi fi nevoit să încetez orice discuție și orice raport cu tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-e teama ca nu e vorba de smerenie, ci de inchipuire, de vreme ce: Citat:
Si fii te rog mai atent cate laude iti aduci tie si cat ii critici pe altii, ca sa nu se repete ridicarea de statui. Atunci cu adevarat vei suporta cu usurinta orice insulta, mai mult sau mai putin directa. DAR, daca ne hotaram mai multi sa adoptam un stil politicos, asa cum ii sade bine unui crestin, si sa nu acceptam sa se mai foloseasca insultele ca mod de exprimare, indiferent din partea cui vin, atunci va fi iar o atmosfera cu adevarat crestina si ortodoxa, asa cum a fost prin 2006, si care de atunci incet, incet s-a depreciat, ca acum sa atinga maximum de impolitete. In acest caz trebuie sa luam atitudine la toate postarile neprietenoase, insultatoare si dispretuitoare, nu doar la unele, care ne privesc doar pe fiecare dintre noi personal. |
|
||||
|
||||
![]()
"Daca invatam cu adevarat ceva pe acest forum, e sa ajungem sa nu clipim la insultele nenumarate, care se impart cu darnicie in fel si fel de moduri indiferent de topic, de persoana sau de cuvintele alese."
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau, iuliu46, dar in primul rand trebuie sa faci ceva, ca sa meriti o statuie; si in al doilea rand, ele se fac de regula celor, care nu si-o doresc!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca vezi pe fratele tau ca greseste, mustra-l si daca te asculta, l-ai castigat pe el! Nu sariti, caci nu mi-am terminat ideea. Nu in legatura cu faptul ca nu ai dreptate, ,,am sarit" asa, ci din doua motive intemeiate: 1. Rufele se spala in familie! - nu are rost sa mai comentez acest aspect, sau daca tineti neaparat, rog pe privat/ 2.La semnatura mea, am un link la care va fac trimitere, in special pg 208 si 564... Si o remarca pentru tine cezar si bineanteles nu numai. Am inteles ca esti psianalist sau ceva de genul, in fine. Dupa ce vei studia, ceva mult mai complex decat ceea ce ai studiat tu pana acum, ai sa ne intelegi pe noi cei care va ,,sarim la jugulara" cum va vedem noi pe voi si ce cu totul alta semnificatie capata deodata comportamentul nostru - restul este o cu totul alta poveste... Last edited by Crestin_Simona; 19.02.2013 at 21:41:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Punctaj maxim de la mine, daca accepti ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Păcat că nu va înțelege. În acest caz subtilitățile nu sunt potrivite.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Back on topic, oameni buni.
Sunteti ortodocsi, asa ca mi se pare bizar sa va amintesc tocmai eu de viziunea Cuviosului Filotheos Zervakkos, anume cu conducatorii laici si religiosi aflati in solda Cui-Nu-Trebuie. Daca credeti in aceasta viziune, ca ortodocsi, atunci chiar nu pot intelege de ce e nevoie de topice speculative, precum acesta, pe teme privind loialitatea demult moarta a conducatorilor, de orice fel, fata de popoarele cica "ocirmuite spre bine"?!? Nie panimaiu. Doamna Miha-Anca, Imperiul suedez s'a poticnit definitv la Poltava. Multumiti-va cu "Baltica lac suedez", si haideti sa facem cu totii pace. Daca e sa fiu intr-o companie onorabila, precum a purtatorilor de statui enumerati, zic si eu precum copilu' mic "vreau si io"... Serios acum, eu cred in viziunea Cuviosului Zervakkos. In acest context global, mai rau decit "tulbure", orice act al unui conducator capata orice conitatii sumbre posibile... Pentru ca, acum 2000 de ani, Cineva ne-a avertizat despre "pastori platiti"...care lasa lupul sa isi faca voia prin staul... Last edited by celestial_pottery; 19.02.2013 at 22:27:20. |
|