![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei nu...Insa realitatea in general deranjaza! ooo asta o stim foarte bine , dragutii de noi!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Intre draguta de Cher si dragutul de mine, eu gasesc o diferenta semnificativa foarte. Desi e un nimic, acolo...
|
|
||||
|
||||
![]()
Hahaha, imi place raspunsul, deopotriva si..."marturisirea"...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovivivi; 11.02.2013 at 17:33:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Dac-ar umbla goale ar fi mai puțin fățarnice și ispititoare... Și oricâte poziții atractive ar imita și oricâte mișcări feciorelnice ar afișa, ele nu pot ispiti și seduce decât pe cei ce s-au autoprogramat la trădarea fidelității cea înălțătoare de sine în loc să se programeze la trăirea tainelor sfinte, adică se ispitesc cu succces cei 'mari' și 'tari' la egoismul pătimaș și feroce al muncii libere care au soluțiile lor pentru orice se ivește căci ei știu să se bată, știu să se certe, știu să pledeze pentru o cauză, știu să știe cel mai bine... să ispitească... pe Dumnezeu.
Ceilalți le vor privi tot ca pe niște fetițe și mame și sore frumoase și curate adică exact ca pe niște iconițe pe sticlă, oricât de frumoase sau urâte ar fi, căci frumusețea cea ADEVĂRATĂ este a celor ce-L așteaptă clipă de clipă pe Hristos după Cuvântul: 'acolo unde doi sau trei se strâng în numele Meu acolo sunt și Eu cu ei'. Deci spălați sticlele pe dinăuntru cu spălătorul de sticle și nu le înveliți în tot felul de broboade luxoase pentru a acoperii transparența... căci tot ce este ascuns va fi descoperit și peste tot ce este în întuneric va răsări Lumina. Last edited by vsovivivi; 20.02.2013 at 09:47:55. |
|
||||
|
||||
![]()
Din intamplare am dat peste un material pe un alt site,care dezbate subiectul imbracamintii femeii dpdv ortodox.Spor la citit!
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...na-barbatilor/
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar, foarte interesant materialul, insa cred ca sunt necesare cateva precizari:
-imbracamintea trebuie sa fie potrivita cu situatia: la servici de obicei costum si fusta sa pantaloni (is mai comozi e adevarat), sau uniforma in cazul serviciilor speciale (ca exemple reusite de uniforme feminine pot fi mentionate cele ale stewardeselor din aviatie sau a celor a impegatelor de miscare de la calea ferata), la o nunta sau petrecere evident ca merge o rochie de seara si un pantof cu toc, iar in gospodarie de obicei imbracaminte tip sport mai comoda (trening, etc)! La plaja evident ca cel mai potrivit e costumul de baie! O rochie mai deosebita evident ca avantajeaza o femeie! Insa o imbracaminte stridenta, excesiv de sumara, nu poate decat sa dezavantajeze o femeie, creindu-i o imagine negativa ! - un machiaj si un fard discret evident ca este necesar, insa important e sa nu fie excesiv, strident! Nu cred ca este pacat ca o femeie sa se machiaze sau sa foloseasca cosmetice- important este sa fie folosite cu masura! |
|
||||
|
||||
![]()
De ce este necesar machiajul? Femeile sunt frumoase si fara machiaj, iar de multe ori arata mai rau cu farduri pe fata decat fara. Ar fi bine sa se promoveze mai des frumusetea naturala si femeile sa aibe mai multa incredere in ele, sa se accepte asa cum sunt ele si sa se simta bine in pielea lor. Dezvelirea trupului si dependeta de cosmetice fac din femeie mai degraba un obiect, decat o persoana.
Despre femeie: Despre femeie Taina imbracarii si dezbracarii in ortodoxie (mai multe conferinte si inregistrari audio cu Maica Suliana despre femeie,crearea ei, familia etc., aici: http://www.sufletortodox.ro/arhiva-b...-siluana-vlad/)
|
|||
|
|||
![]()
Un părinte le spunea femeilor din biserică...ne machiem, ne vopsim și ne punem bijuterii ca să plăcem dracilor. Cam dur cuvântul, dar ăsta e adevărul. Valabil este și pentru bărbați, ca să nu intru la discriminare.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Last edited by ioanna; 27.02.2013 at 16:56:51. |
|