![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie nimeni sa fie fii adventista pentru a renunta la farduri; asa cum nu trebuie sa fie adventista ca sa isi puna batic cand merge la biserica, dar stie toata lumea aceste lucruri. Faptul ca femeile ortodoxe nu pot iesi din casa fara fard pe fata, nu inseamna ca adventistele au inventat lipsa machiajului, caci nici ele nu umbla toate nefardate si cu batic pe cap. Ne suparam ca ele se supun mai mult, din acest punct de vedere lui Dumnezeu? Dar oare ce ne impiedica pe noi sa Il ascultam pe Domnul? Iti spun eu, din propria mea experienta: din mandrie (nu din respect pentru propria persoana), din dorinta de a placea tuturor. Dar in clipa in care am constientizat care e voia lui Dumnezeu, am lasat in urma si mandria si dorinta de a placea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce am vrut sa spun, repet, este ca si noi ortodocsii avem site-uri si articole frumoase despre imbracaminte si daca tot le avem sa apelam la ele. Nu spun duhovnicii sa nu citim scrieri sectare ? Eu asa stiu ca spun si ascult de ce zic dansii. (si ei spun sa te rogi, sa mergi la biserica, sa faci fapte bune dar degeaba daca nu au dreapta credinta) In fine. Am spus ce am avut de spus. Si nu trebuie sa va simtiti atacata si jignita ca nu asta a fost intentia mea. Nu doresc sa ma cert. (tot pe site-ul lor scrie ca Papa il reabiliteaza pe protestantul Martin Luther...interesant) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-adevar este o traducere si site-ul nu e ortodox. Ai dreptate! a trebuit sa caut, ca sa vad despre ce articol este vorba, caci sunt postate mai multe. Alta data, Laura, fii amabila si mentioneaza la care articol te referi. Totusi ideea expusa in acest articol si pe care nu am gasit-o exprimata in alte surse, si anume ca barbatii sunt deranjati de goliciunea expusa, mi s-a parut elocventa. Este un lucru la care noi, femeile in general nu ne gandim. In ceea ce priveste site-ul crestin-ortodox, da ai dreptate, este ortodox. Dar nu forumul; acesta este departe de a mai fi doar ortodox. Din pacate! (Intr-adevar nu ai dat cu pietre, ci ai manifestat o grija intemeiata. Dar in acest caz ai putea sa fii consecventa si iei atitudine si la raspunsurile neortodoxe, jignitoare si aberante care se dau din abundenta pe acest forum. Ar fi o grija manifestata pentru sufletele celor ispititi de diavol. Doamne ajuta!) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stii ca sunt la fel de atenta la site-urile, de pe care postez, dar cum ti-am scris mai sus, mi-a placut continutul articolului. In ceea ce-i priveste pe cei, care s-ar putea pacali de invataturile lor mincinoase, crez ca Dumnezeu nu ii indreapta din greseala, daca au inima curata? Eu cred ca da. Eu nu am citit nici un alt articol de pe acest site. Tu de ce ti-ai pierdut timpul ? Doar stii ca duhovnicii nu ne lasa sa citim articole sectare... dupa cum singura spui. Last edited by Miha-anca; 26.01.2013 at 18:01:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Care atacuti la personă duamnă?
|
|||
|
|||
![]()
Pana la urma orice femeie decenta si serioasa, indiferent de religia pe care o are, va sti sa se imbrace decent si cochet in accelasi timp!
Orice barbat va admira o femeie frumoasa si cocheta, insa de aici si pana la a distrage intr-un mod serios atentia de la sarcinile de serviciu e cale lunga! Sper sa nu se supere colegii de forum, dar mi se pare ca se face prea multa teorie pe marginea acestui subiect! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In primul rand dorim sa placem tuturor si sa fim speciali,in defavoarea altora care sunt comuni,deci inferiori.Lasa-i pe ei sa fie prosti,si sa fie condusi de "spiritul de turma",eu sunt net superior si o arat ori de cate ori am ocazia,prin limbaj(ironic),atitudine,imbracaminte si accesorii. Oamenii care arata modest si se poarta smerit fara urma de mandrie,sunt numai buni de luat in ras pentru nesabuinta lor de a fi"neplacuti". Cum sa iesi din casa nerujata?Este o adevarata crima la adresa etichetei si a moravurilor feminine.Chiar atat de inapoiata,necivilizata si proasta sa fii?? Fii crestin(in cazul unora numai o enciclopedie ambulanta de notiuni religioase)dar fii si om normal al vremurilor moderne,uns cu toate alifiile!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|