![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
corect!------------------------
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu am pretentie la diacritice, dar macar sa se foloseasca majuscula la inceput de propozitie si cat de cat corect punctuatia. Sunt obositoare textele unora. Rainbow, uita-te cum scrii si dupa vezi daca mai poti sa spui ca te lezeaza ideea topicului :) Cratima nu o folosesti nici acolo unde are caracter permanent, (ti-o fi lene), dar tot tu faci gargara ca a indraznit sa spuna cineva ca oamenii nu mai stiu scrie corect, spui ca ar fi jignit crestinii prin asta. Nu e jignire, e trista realitate.
Last edited by ioanna; 05.03.2013 at 15:30:29. |
|
|||
|
|||
![]()
atunci esti libera sa nu citesti.multzam fain soro de sfat! :D
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta-i nesimțire, știi nu?
|
||||
|
||||
![]()
Cu siguranta s-a mai spus, dar revin cu forma de plural al cuvantului ortodox care e ortodocsi. Imi irita retina "ortodoxi", pe care inca-l mai vad uneori pe forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
uite ca;sa,nu zici ca:s rea n,o,sa mai folosesc in,topicu asta semnele de,punctuatie si,o,sa scriu conjunctiile,interjectiile si prepozitie legate.
asta afost oexceptie ![]() Last edited by rainrainbow; 05.03.2013 at 15:45:13. Motiv: modificare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
emaibine sati vezi barnadin ochiul tau punctdouapuncteics Last edited by rainrainbow; 05.03.2013 at 15:49:01. Motiv: modificare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca să scrii corect și frumos ai obligația să te înduioșezi de săracul Iisus, să ai compasiune și compătimire creștină și abea atunci ai să poți pune fondul problemei, dragostea curată, într-un vas ales, de pământ dar din ăla bun... și tare ca un bolovan cioplit de toți nesimțiții și bădăranii și de toți cei ce nu se lasă ciopliți decât de păcatele iubirii de sine. Draga mea colegă, nu te lăsa intimidată căci tu scrii cel mai frumos, eu recunosc că scriu ca un fariseu mai mult ca să mă laud... tu însă scrii așa ca să iei peste cap de la toți. Eu nu te hulesc ci mă mângâi cu scrierea ta căci duhul tău din scriere este bun, așa că n-am să te judec ci am să te aștept... la cotitură... ca nu cumva să o iei pe acolo. Last edited by vsovivivi; 05.03.2013 at 15:54:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noul val de calugarite. Parca asa retin,e fatuca care ne spunea ca vrea sa mearga la manastire. Last edited by ioanna; 05.03.2013 at 15:59:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
darstai linistit canumai petopicu astama amuz caasa vrea ioana restuforumului einregula |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum scriu corect? Cum se scrie corect ...? | antiecumenism | Generalitati | 41 | 20.09.2017 12:11:14 |
Si noi putem sa scriem istoria | dobrin7m | Istoria bisericii | 10 | 18.03.2014 12:15:53 |
Cum sa fac corect? | Dreamm | Generalitati | 7 | 05.10.2011 21:25:22 |
Cum este corect? | cristiboss56 | Rugaciuni | 46 | 23.06.2011 10:41:40 |
Este corect? | alinn | Eutanasia | 14 | 22.02.2007 18:47:20 |
|