Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2013, 15:07:06
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Este adevărat că putem învăța gramatică și după textele lui vsovivivi (chiar și literatură).
Totuși, nu despre asta era vorba.
corect!------------------------
Reply With Quote
Vechi 05.03.2013, 15:09:42
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit scrierea pe forum

Nu am pretentie la diacritice, dar macar sa se foloseasca majuscula la inceput de propozitie si cat de cat corect punctuatia. Sunt obositoare textele unora. Rainbow, uita-te cum scrii si dupa vezi daca mai poti sa spui ca te lezeaza ideea topicului :) Cratima nu o folosesti nici acolo unde are caracter permanent, (ti-o fi lene), dar tot tu faci gargara ca a indraznit sa spuna cineva ca oamenii nu mai stiu scrie corect, spui ca ar fi jignit crestinii prin asta. Nu e jignire, e trista realitate.

Last edited by ioanna; 05.03.2013 at 15:30:29.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2013, 15:24:21
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu am pretentie la diacritice, dar macar sa se foloseasca majuscula la inceput de propozitie si cat de cat corect punctuatia. Sunt obositoare textele unora. Rainbow, uita-te cum scrii si dupa vezi daca mai poti sa spui ca te lezeaza ideea topicului :)
atunci esti libera sa nu citesti.multzam fain soro de sfat! :D
Reply With Quote
Vechi 05.03.2013, 15:27:57
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Asta-i nesimțire, știi nu?
Reply With Quote
Vechi 05.03.2013, 15:36:29
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Cu siguranta s-a mai spus, dar revin cu forma de plural al cuvantului ortodox care e ortodocsi. Imi irita retina "ortodoxi", pe care inca-l mai vad uneori pe forum.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2013, 15:44:21
Banned

Smile

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
uite ca;sa,nu zici ca:s rea n,o,sa mai folosesc in,topicu asta semnele de,punctuatie si,o,sa scriu conjunctiile,interjectiile si prepozitie legate.
asta afost oexceptie

Last edited by rainrainbow; 05.03.2013 at 15:45:13. Motiv: modificare
Reply With Quote
Vechi 05.03.2013, 15:47:35
Banned

Red face

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Cu siguranta s-a mai spus, dar revin cu forma de plural al cuvantului ortodox care e ortodocsi. Imi irita retina "ortodoxi", pe care inca-l mai vad uneori pe forum.
sieu amvazut asta credema mam prapadit deras dar numista infire sacorectez pealtu
emaibine sati vezi barnadin ochiul tau punctdouapuncteics

Last edited by rainrainbow; 05.03.2013 at 15:49:01. Motiv: modificare
Reply With Quote
Vechi 05.03.2013, 15:49:20
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Păi tu nu mai întrebat nimic. Zi mai bine că nu vrei și ( lipsă) te faci că ai treabă ca ăia la revoluție : 'Mircea, arată că lucrezi...'

Și cine mă rog te-a îmbrobodit?.. păi nu ele mă atrag ci eu pe ele... că așa este scris Evei : 'el te va atrage' (citat incorect)... deci hai să ne lăsăm atrași de Hristos și umilește-te și înduioșază-te de săracul Iisus ca să știi să-mi răspunzi!
M-ați lăudat d'jabba, curcubeudupăploaie scrie mult mai bine ca mine și mai frumos, fiindcă ea nu este egoistă și formalistă ca mine, nu se iubește deloc pe sine, și aplică principiul creștin mai corect: Fondul e mai important ca forma tot așa cum ascultarea și supunerea din dragoste e mai mare ca jertfa de ochii gLumii.

Pentru ca să scrii corect și frumos ai obligația să te înduioșezi de săracul Iisus, să ai compasiune și compătimire creștină și abea atunci ai să poți pune fondul problemei, dragostea curată, într-un vas ales, de pământ dar din ăla bun... și tare ca un bolovan cioplit de toți nesimțiții și bădăranii și de toți cei ce nu se lasă ciopliți decât de păcatele iubirii de sine.

Draga mea colegă, nu te lăsa intimidată căci tu scrii cel mai frumos, eu recunosc că scriu ca un fariseu mai mult ca să mă laud... tu însă scrii așa ca să iei peste cap de la toți. Eu nu te hulesc ci mă mângâi cu scrierea ta căci duhul tău din scriere este bun, așa că n-am să te judec ci am să te aștept... la cotitură... ca nu cumva să o iei pe acolo.

Last edited by vsovivivi; 05.03.2013 at 15:54:17.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2013, 15:51:04
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de rainrainbow Vezi mesajul
atunci esti libera sa nu citesti.multzam fain soro de sfat! :D
Bun sfat. Promit sa ignor mesajele tale pana cand nu-ti limitezi numarul greselilor ortografice si-ti corijezi elementele de argou, prescurtarile si agramatismele. Stiu ca poti, ai potential. Numai bine.

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Noul val de calugarite. Parca asa retin,e fatuca care ne spunea ca vrea sa mearga la manastire.

Last edited by ioanna; 05.03.2013 at 15:59:45.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2013, 15:53:15
Banned

Talking

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
M-ați lăudat d'jabba, curcubeudupăploaie scrie mult mai bine ca mine și mai frumos, fiindcă ea nu este egoistă și formalistă ca mine, nu se iubește deloc pe sine, și aplică principiul creștin mai corect: Fondul e mai important ca forma tot așa cum ascultarea și supunerea din dragoste e mai mare ca jertfa de ochii gLumii.

Pentru ca să scrii corect și frumos ai obligația să te înduioșezi de săracul Iisus, să ai compasiune și compătimire creștină și abea atunci ai să poți pune fondul problemei, dragostea curată, într.un vas ales, de pământ, dar din ăla bun... ca un bolovan cioplit de toți nesimțiții și bădăranii și de toți cei ce nu se lasă ciopliți decât de păcatele iubirii de sine.

Draga mea colegă, nu te lăsa intimidată căci tu scrii cel mai frumos, eu recunosc că scriu ca un fariseu mai mult ca să mă laud... tu însă scrii așa ca să iei peste cap de la toți. Eu nu te hulesc ci mă mângâi cu scrierea ta căci duhul tău din scriere este bun, așa că n-am să te judec ci am să te aștept.
elede vina camam molipsit deincultura
darstai linistit canumai petopicu astama amuz caasa vrea ioana restuforumului einregula
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum scriu corect? Cum se scrie corect ...? antiecumenism Generalitati 41 20.09.2017 12:11:14
Si noi putem sa scriem istoria dobrin7m Istoria bisericii 10 18.03.2014 12:15:53
Cum sa fac corect? Dreamm Generalitati 7 05.10.2011 21:25:22
Cum este corect? cristiboss56 Rugaciuni 46 23.06.2011 10:41:40
Este corect? alinn Eutanasia 14 22.02.2007 18:47:20