![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
nu exista in intreaga lume femeie urata...ci doar femeie prost aranjata
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hmmmm, daca nu ii vezi sufletul pentru ca nu are batic in cap, nu e iarasi o problema??? Mie imi place foarte mult sa imi acopar capul. Imi da senzatia de intimitate si in plus nu suport nici sa ma bata soarele, nici frigul sau vantul. Salurile mari care acopera capul, umerii si bustul sunt preferatele mele. Sotul meu insa nu pierde niciodata ocazia sa ma ia la misto. Oricat de frumos ar fi baticul, esarfa, salul meu, lui tot nu ii place. Insa daca mai e si negru sau inchis la culoare deja imi spune ca il deprim, ca ma imbrac ca o vaduva, ca se si vede mort. A nu se intelege ca m-ar vrea in minijup si decoltata sau colorata pe fata... Acum de la "ingrijire" pana la "boiala" e un spatiu destul de larg. La fel exista o distanta mare de la a fi placuta pana la a fi seducatoare, provocatoare... eu zic ca ideea e sa arati potrivit locului. Nu ai ce cauta cu pudra, ruj la biserica (asta e pacat), cum nu mergi la biserica nici in salopeta de lucru, nici in treningul cu care trebaluiesti prin casa, nici in tinuta sport necesara cand mergi cu copiii cu bicicleta sau in drumetie pe munte. Nici la nunta nu poti merge nearanjat(a) cat de cat, mesajul ar fi ca nu respecti momentul, oamenii, stradaniile lor, ce-i drept, doar lumesti, dar pana la urma acesta este nivelul lor la care au ajuns in a-si arata dragostea, consideratia pentru oaspeti). In multe locuri de munca se impune o anumita tinuta (si pentru femei si pentru barbati)... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vi se pare anormal ca ditamai omul să apară vopsit pe față sau pe buze cică rujat și cu unghiile lungi și roșii strălucind de lac și cu părul vopsit și ridicat în cap ca la păuni, sau cu ceva frizură ridicolă ca un ciudat sau ca o ciocănitpare? Nu vi se pare că toți copiii privind fețele astea modificate, ale celor mari, se miră și se îngrozesc la gândul că precis s-a întâmplat ceva cu ei? Se sperie sărmanii îngrozindu-se la gândul că ce a pățit mama sau tata de arata exact că pasta...
Problema este la idolul lăcomiei din pofta cea rea a bărbatului spurcăcios, căci el se crede mare artist realist și își dă mereu cu părerea ca un critic de artă celebru și foarte competent... și foarte teolog și foarte apostol pe deasupra... deci oare te poți juca cu dracool ajuns judecător? Mai bine te fardezi și le zici la copii că n-ai înnebunit ci că așa îți ascunzi mai bine ridurile și cearcănele ca să nu te dea afară de la servici... fiindcă ei sărmani cred ca credoolii tot ceea ce le spui. 'Nu fiți copii la minte ci la inimă!'.. iar la minte fiți așa ca și copiii lui Dumnezeu. Last edited by vsovivivi; 05.03.2013 at 16:44:54. |
|
||||
|
||||
![]()
Fals. Unele sunt de-a dreptul hidoase, oricat s-ar aranja.
|
||||
|
||||
![]()
frumusetea este relativa ... totul depinde de ochii care privesc femeia.
|
|
||||||||
|
||||||||
![]()
De acord...eu doar mi-am exprimat o părere...fiecare privim o femeie în felul nostru...unii se uită la chip, suflet...alții se uită la forme etc...dar dacă femeia le-ar ascunde (formele), nu ar fi mai simplu? de multe ori femeile se plâng de agresiuni verbale etc din partea bărbaților...dar cine le dă ocazia?
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
La serivici e discutabil...dar poți renunța treptat la spoire....fără să superi pe nimeni...într-adevăr sunt servicii care cer un minimum de ținută, dar nimeni nu te obligă să faci acel serviciu...poți alege altul. ![]() Last edited by ovidiu b.; 05.03.2013 at 19:18:33. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt unele cazuri in care se ajunge la consens.
|
||||
|
||||
![]()
Parintele Tanase a spus ca toate femeile sunt frumoase, toate. Doar ca, ochii barbatilor nu vad bine.
|
||||
|
||||
![]()
sunt hidoase pentru ca se rujeaza si se fardeaza in exces.
|
|
||||
|
||||
![]()
asta e parerea ta. Sunt gusturi...si gusturi
|
|