Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Mosh Neagule, daca exista motive de schimbare a unui preot, nu avem ce spune. dar daca schimbarea se face fara aceste motive, doar pentru a "schimba generatia", atunci nu mi se pare in ordine. Imi aduc aminte de cazul de la Mangalia; s-a discutat despre acel caz pe forum. Au mai fost si altele: Pr. Puiu de la Manastirea Caraiman e trecut pe linia "moarta" si au preluat conducerea manastirii niste monahi tineri.
|
Cred ca daca ar fi dupa mine, eu as fi mult mai drastic. Multi preoti ar trebui scosi definitiv si iremediabil, din pozitia lor de slujitori ai lui Hristos, pentru smintelile pe care le aduc in randul celor chemati spre mantuire. Iar asta mai ales fiindca sunt atat de multi absolventi ai institutului teologic, care si-ar dori sincer sa puna umarul, dar nu au unde sluji. Presupun ca nu e user pe acest forum care sa nu cunoasca dintre acei care nu-si merita locul pe care il ocupa. Democratia prost inteleasa a reusit sa schimbe si mentalitati "pioase", nu doar oameni needucati din societatea noastra. Iar tu, daca privesti lucrurile dupa modul cum iti sunt prezentate la pro.tv, ma tem ca te numeri fara sa vrei printre cei "manipulati", nu de om ci de vrajmasul lui. Ce se intampla acolo, doar Dumnezeu stie, iar daca El ingaduie, intotdeauna are un plan bine stabilit, care ii mai si reuseste, din cate stim noi...