![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi ca daca stii ceva si nu vrei sa spui, te faci partasa la acelasi pacat pentru ca l-ai lasat pe fratele tau in eroare :) Deocamdata stim cai nu stim de unde provin, ale cui sunt, in afara de faptul ca sunt intr-o cutiuta cu aparente ortodoxe si le-a adus un aparent ortodox, ceea ce nu este un argument. Apropo, cica e un canon care interzice mirenilor sa aiba in posesie personala sf. moaste, catalin2 stii ceva despre asta?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.03.2013 at 19:18:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cere-I lui Dumnezeu dovezi ca sunt sau nu sunt sfinte moaste. Nu cred ca exista acel canon. Last edited by Miha-anca; 22.03.2013 at 19:52:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Niciuna deocamdata?
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, nu va certati. Imi cer scuze ca eu am fost cel care mi-am exprimat dubiile.
Eu nu neg ca s-ar putea sa fie sfinte moaste. Eu doar afirm ca nu sunt sigur de asta. Si cred ca uneori poate fi mai sanatos sa ne indoim de anumite lucruri si sa nu fim creduli. Eu am vazut, repet, cazuri de ortodocsi exaltati care vedeau minuni si duhovnici vazatori cu duhul si acolo unde nu era cazul. De asemenea am observat si faptul ca ei te mai si judecau si erau gata sa te sfasie daca indrazneai sa-ti exprimi anumite dubii. De aceea imi rezerv dreptul de a avea si eu anumite dubii, sanatoase zic eu, in contextul dat. Pana cand BOR nu se va pronunta oficial cu privire la autenticitatea acestor moaste si a minunilor care se spune ca au avut loc, imi rezerv dreptul de a ma indoi. Atata tot. |
|
|||
|
|||
![]()
Stai linistit, ca nu ne certam. Schimbul de cuvinte este mai mult decat amiabil.
|
|
|||
|
|||
![]()
De la mine nici moarta nu scoti nimic; nici un cuvintel!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am zis ca acei ortodocsi erau inselati, eu am zis ca se auto-sugestionau.
Iar altii poate ca manipulau. Am fost martor personal la asemenea evenimente. Am fost de fata la unele convorbiri dintre unii crestini putin exaltati si duhovnici pe care acei crestini ii considerau vazatori cu duhul. Dupa ce avea loc convorbirea, unii din ei imi spuneau: " Ai vazut cum a ghicit parintele ce problema aveam eu?" In realitate parintele nu ghicise nimic, findca eu fusesem de fata la convorbirea respectiva, dar lor li se parea ca le-a citit sufletul etc. Si asta nu e tot. Am vazut cazuri mult, mult mai ciudate. Pur si simplu ramaneai masca si nu stiai ce sa crezi. Nu vreau sa dau exemple, fiindca nu mai vreau sa rascolesc acele lucruri. Sunt fapte la care am asistat si atata tot. |
|
|||
|
|||
![]()
Un om cu adevarat credincios, nu are nevoie de minuni ca sa creada, asta e parerea mea.
Sau mai bine zis, nu are nevoie de genul asta de minuni. Fiindca cele mai mari minuni sunt cele pe care le face Dumnezeu in noi insine. Si poate ca ar bine sa ne amintim din cand in cand cuvintele Sf. Isaac Sirul care spune : "Cel care isi vede pacatele este mai mare decat cel care invie morti cu rugaciunea." |
|
||||
|
||||
![]()
Si crezi ca exista o organizatie secreta care conspira sa creeze sfinte moaste? Nu ar avea niciun sens si oamenii nu stat sa falsifice sfinte moaste.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Acele ramasite nu au ajuns la Danion, ci el le-a luat de unde erau. In plus, danion Vasile a explicat cate ceva atunci cand a fost acuzat de stilism, am dat odata ce a spus, adica faptul ca nu era vorba de stilism. Mai multi spun ca schimbarea calenarului nu a fost bine facuta, asta nu inseamna ca e stilist. Oricum ar fi, acum Danion Vasile nu este stilist, este in BO. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A fost Miscarea Legionara o miscare cruciato-cavalereasca? | mihailt | Generalitati | 6 | 03.11.2010 21:11:49 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|