Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Ceea ce vad eu este ca BOR-ul cocheteaza cu "utopia umanista". Deocamdata, Biserica Catolica e singura in lupta contra avortului, contraceptiei si eutanasiei. Eu nu am auzit vreun preot ortodox care sa se exprimat impotriva contraceptiei in vreo predica. Nici nu am citit vreun document al Bisericii Ortodoxe despre contraceptie.
Ca sa aveti o imagine despre cum mobilizeaza Biserica Catolica oamenii pentru apararea valorilor familiei, iata o fotografie de la mitingul de la Paris care are loc chiar in aceste momente:
pe urma comparati cu participarea de 150 de persoane la un miting asemanator de la Constanta, de ieri.
Cam asta e diferenta. Pe Biserica Ortodoxa, de poruncile lui Dumnezeu o doare in spatele cladirii...A capotat de mult, cazand la intelegere cu puternicii zilei si cu Printul Lumii Acesteia.
Apropo si ca sa revenim ontpic: stiti ca noua Constitutie maghiara interzice "casatoria" homosexuala ? Cand vom auzi si pe Daniel si altii ca el facand eforturi contra acestui flagel ?
|
Poate si la Paris a fost interzisa "casatoria" homosexuala si nu stim noi.
Cand am zis de utopia umanista ma refeream la asta :
http://www.hotnews.ro/stiri-internat...e-mondiale.htm
In rest probabil in multe privinte aveti dreptate, numai ca la noi adevarul nu e la cheremul unui singur om, fie el si IPS Daniel.