![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-eu cred ca fratii nostrii sunt romanii ortodocsi,pt ca daca le zicem frati ungurilor de ce sa nu le zicem si iudeilor,arabilor..si tiganilor? pt ca si ei traiesc in Romania -nici eu nu sunt de acord cu conflictele dar statul roman ar trebui sa intervina in asa zisul tinut secuiesc (pt ca de fapt sunt niste judete din TARA NOASTRA ROMANIA!) ; politicienii ar trebui sa fie cu adevarat romani si nu tradatori de neam (asta asa la modul general) -eu zic ca problema tiganilor nu e asa de grava ,cred ca cea mai grava problema e cea a satanistilor de orice fel care exista in Romania si care majoritatea sunt romani (comunisti,masoni..satanisti de orice fel ar fi) -o problema grava e a tradatorilor de neam,a hotilor,a ... -ai si dreptate intr-un fel ca suntem manipulati prin massmedia -care se stie ca e a patra putere in stat si e controlata de masoni- -in loc sa ne luam de tigani sau mai stiu ce probleme imaginare mai bine am cere SCOATEREA IN AFARA LEGII A MASONERIEI si desfiintarea sectelor si organizatiilor sataniste (MISA,martorii lui Iehova,masa rotunda si a altor organizatii masonice,sataniste......... -satanistii sunt un pericol real pt sufletul oamenilor nu tiganii sau altcineva (nu ca nu as fi eu de acord cu tiganii...) Last edited by antiecumenism; 25.03.2013 at 13:41:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum,ca sa nu ramai fara raspuns la intrebare: ultima data cand mi-am consultat arborele genealogic,nu aveam astfel de reminiscente,desi nu m-ar fi deranjat cu ceva daca le-as fi avut! :D Da,ii consider pe maghiari fratii nostrii,nu ca tiganii nu ar fi si ei tot frati de-ai nostri,ca doar oameni suntem si mai ales ne mai pretindem a fi si crestini! Dar,poate de ei ma simt mai apropiata pentru ca i-am cunoscut multi ani,i-am inteles,am prieteni,vecini din aceasta comunitate si in marea lor majoritate sunt oameni care merita toata aprecierea.Totodata,am vizitat Ungaria si am vazut nivelul de civilizatie al acelei tari. Insa nici macar asta nu a fost motivul pentru care am scris toate acestea,ci doar,ca gasesc putin cam tras de par,exagerat si artificial acest patriotism care peste noapte i-a lovit pe romanii nostri,care pana acum cateva saptamani nici nu-si bateau capul cu asemenea dileme existentiale.Sau,poate cine stie...erau prea ocupati cu a duce o lupta tacita impotriva masoneriei si eu nu mi-am dat seama! :)) Noi sa fim sanatosi,ca de pus paie pe foc se ocupa altii,care stiu ca sunt destui amatori sa toarne si ei gaz pe foc! ![]()
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 25.03.2013 at 15:59:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Am curajul nebun poate de a face o invitatie pentru d-na,d-soara heaven,aici in judetul Mures ,la granita cu asa zisul tinut secuiesc.Invitatia este valabila pentru o zi de sambata sau duminica,oricare ar fi ea si suport absolut toate cheltuielile,transport civilizat dus-intors,cazare si tot ce implica aceasta.
Ca cetateni ai acestui stat avem drepturi si indatoriri,indiferent ca-s roman sau maghiar.Acestea sunt clar specificate in Constitutia Romaniei si nu pot fi obiect de negociere. Nici un cetatean roman de etnie maghiara NU poate afirma ca-i sunt ingradite in vreun fel drepturile,au de fapt mai multe decat si-ar fi imaginat in urma cu ani ca pot obtine.Se pot manifesta cum vor,cand vor si unde vor si absolut nimeni nu-i impiedica s-o faca...dar si manifestarile astea se incadreaza undeva,nu?Cum credeti ca m-am simtit in data de 10.03 .2013,cand maghiarii au marsaluit pe strazile orasului scandand lozinci de tipul:,,Ardealul nu-i pamant romanesc,,...cand cei din Garda Maghiara si cei de la Jobbik,partid de extrema dreapta in tara vecina,au urlat cantece din vremuri demult apuse...si multi altii ca ei.Cam cum ar fi trebuit sa ma simt??Cam cata romana poate sti un elev care invata limba materna,limba statului sau,cu profesor maghiar? |
|
|||
|
|||
![]()
@heaven-stiti cum ii numesc,sau cum ii considera, ungurii din Ungaria pe maghiarii ardeleni?Daca nu stiti,informati-va!
|
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc pentru invitatie,sunteti amabila. :) Cu mare placere o voi onora,daca mai ramane valabila cand se va mai incalzi vremea...:)
In rest,cred ca totusi discutam putin cam pe langa subiect: eu nu sustin extremismul de nici un fel,fie el roman sau maghiar. O zi frumoasa si linstita va doresc!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-s-au uitat vremurile de demult ,am uitat de istoria tarii,de inaintasii nostrii,de Stefan cel Mare.., Eminescu: "...iubirea de moșie e un zid Care nu se-nfiorează de-a ta faimă, Baiazid! "... -am uitat de eroii nostrii,de adevaratul nationalism,ne-au spalat creierul comunistii astia atei si satanisti |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din aceasta cauza, suntem sui un popor dezbinat si lipsist de unitate, ca o ceata de oi !!! As vrea sa vad si eu ungur ,care sa le spuna alor sai, ca romanii au fost primii,si au dreptul istoric al pamantului de partea lor,si ca nu e cazul sa se manifeste provocator ,fata de o natiune care le-a suportat prea multe obrazncii si ofense,si care ,niciodata nu s-a comportat urat cu ei, dand dovada de o blandete si o rusine, de care nu stiu daca o alta natiune ar fi capabila !!! Numai ca nu exista acest ungur,care sa faca parere divergenta cu ai lui,niciodata ,deoarece ai au un puternic instinct de haita, ca orice popor migrator !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Cum este posibi ca, pe pamantul sfant al Tarii, romanii sa accepte cu nepasare stigatoare la cer ,amplasarea unor statui omagiale ale criminalului de razboi cu "acte-n regula", numitul : WASS ALBERT ???!!!
http://www.ziaristionline.ro/2011/02...ss-albert-sus/ Cum e posibila existenta statuii acestui celebru criminal de razboi pe teritoriul romanesc,statuie la care membrii acestei "pasnice" si bineintentionate" comunitati maghiare se duc sa se inchine ca la sfintele moaste, ca la un mare erou al maghiarimii !!! Acesta este mesajul de pace ,infratire si respect, pe care comunitatea maghiara il transmite fratilor lor romani ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am prieteni si cunoscuti secui care nu sunt de acord sub nici o forma cu ce fac confratii lor extremisti pentru care nu au deloc cuvinte de lauda,atitudine pe care si-o exprima fara rezerve...
Deasemenea,azi dimineata am vazut un reportaj pe Mix Tv (un post tv din Brasov) facut in Covasna referitor la sanctiunile pe care le-au primit profesorii aceia pentru comportamentul avut fata de eleva Sabina Elena.Printre altii i s-a luat interviu si unei doamne mai in varsta care a spus foarte clar ca ea este unguroaica,dar nu este de acord cu aceste cadre didactice si ca, dupa parerea sa, astfel de persoane nu ar avea ce cauta in invatamant. Deci,este important sa intelegem ca si in aceasta comunitate maghiara parerile sunt impartite si nu este firesc sa ii bagam pe toti in aceiasi oala,asa dupa cum,daca unii romani au speriat occidentul cu traznaile lor,nu este corect ca toti romanii sa fie aratati cu degetul si injositi din acest motiv.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 28.03.2013 at 13:00:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde au fost acesti unguri, cand confratii lor au demonstrat cu steaguri pe strada si au tinut discursuri infocate de autonomie a tinutului? Ca sa ne convinga, ca lucrurile stau asa, ar trebui sa vedem si actiuni ale acestora, prin care isi exprima dorinta de pastrare a bunei intelegeri in zona. Ori, pana acum, romanii nu prea sunt bineveniti in acest tinut. Acest lucru vorbeste de la sine. Interesant este ca guvernantii nostri nu sunt alarmati de aceasta situatie. Incet, incet ne obisnuim cu totii, ca acela este tinut secuiesc, ca le apartine si ca romanii nu au ce cauta acolo. Asta doar daca dormim in front. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric presedintele Romaniei | tot-Laurentiu | Generalitati | 218 | 10.11.2012 21:24:19 |
POCAINTA ROMANIEI | iosif | Pocainta | 90 | 16.08.2011 04:07:59 |
De ziua Romaniei... | silverstar | Generalitati | 2 | 01.12.2008 15:10:39 |
DESTEPTAREA ROMANIEI??? | MARIUS_DANIEL | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 8 | 29.05.2007 19:41:36 |
|