![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Nenorocitii" fiind cine...?Toti secuii?Ii cunoasteti personal pe fiecare in parte?
|
|||
|
|||
![]()
Mă refeream la iredentiștii maghiari și la cei care se trag din huni și mongoli sigur sunt și pe teritoriul secuiesc și s-au amestecat autodenumindu-se secui.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din aceasta cauza, suntem sui un popor dezbinat si lipsist de unitate, ca o ceata de oi !!! As vrea sa vad si eu ungur ,care sa le spuna alor sai, ca romanii au fost primii,si au dreptul istoric al pamantului de partea lor,si ca nu e cazul sa se manifeste provocator ,fata de o natiune care le-a suportat prea multe obrazncii si ofense,si care ,niciodata nu s-a comportat urat cu ei, dand dovada de o blandete si o rusine, de care nu stiu daca o alta natiune ar fi capabila !!! Numai ca nu exista acest ungur,care sa faca parere divergenta cu ai lui,niciodata ,deoarece ai au un puternic instinct de haita, ca orice popor migrator !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Cum este posibi ca, pe pamantul sfant al Tarii, romanii sa accepte cu nepasare stigatoare la cer ,amplasarea unor statui omagiale ale criminalului de razboi cu "acte-n regula", numitul : WASS ALBERT ???!!!
http://www.ziaristionline.ro/2011/02...ss-albert-sus/ Cum e posibila existenta statuii acestui celebru criminal de razboi pe teritoriul romanesc,statuie la care membrii acestei "pasnice" si bineintentionate" comunitati maghiare se duc sa se inchine ca la sfintele moaste, ca la un mare erou al maghiarimii !!! Acesta este mesajul de pace ,infratire si respect, pe care comunitatea maghiara il transmite fratilor lor romani ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am prieteni si cunoscuti secui care nu sunt de acord sub nici o forma cu ce fac confratii lor extremisti pentru care nu au deloc cuvinte de lauda,atitudine pe care si-o exprima fara rezerve...
Deasemenea,azi dimineata am vazut un reportaj pe Mix Tv (un post tv din Brasov) facut in Covasna referitor la sanctiunile pe care le-au primit profesorii aceia pentru comportamentul avut fata de eleva Sabina Elena.Printre altii i s-a luat interviu si unei doamne mai in varsta care a spus foarte clar ca ea este unguroaica,dar nu este de acord cu aceste cadre didactice si ca, dupa parerea sa, astfel de persoane nu ar avea ce cauta in invatamant. Deci,este important sa intelegem ca si in aceasta comunitate maghiara parerile sunt impartite si nu este firesc sa ii bagam pe toti in aceiasi oala,asa dupa cum,daca unii romani au speriat occidentul cu traznaile lor,nu este corect ca toti romanii sa fie aratati cu degetul si injositi din acest motiv.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 28.03.2013 at 13:00:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde au fost acesti unguri, cand confratii lor au demonstrat cu steaguri pe strada si au tinut discursuri infocate de autonomie a tinutului? Ca sa ne convinga, ca lucrurile stau asa, ar trebui sa vedem si actiuni ale acestora, prin care isi exprima dorinta de pastrare a bunei intelegeri in zona. Ori, pana acum, romanii nu prea sunt bineveniti in acest tinut. Acest lucru vorbeste de la sine. Interesant este ca guvernantii nostri nu sunt alarmati de aceasta situatie. Incet, incet ne obisnuim cu totii, ca acela este tinut secuiesc, ca le apartine si ca romanii nu au ce cauta acolo. Asta doar daca dormim in front. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu ne plangem de blandetea romanului, caci daca asa ne-a facut Dumnezeu, iata ca acum romanii se numara printre cei mai credinciosi si din acest punct de vedere sunt un exemplu pentru altii. |
|
|||
|
|||
![]()
Maghiarii nu sunt huni, e un popor migrator din zona Marii Caspice si Marii Negre. Secuii nu se stie exact ce sunt, probabil sunt un neam tot de pe acolo venit cu maghiarii. Cercetatorii din Ungaria, pe baza analizelor genetice, spun ca sunt la fel ca maghiarii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
insa cercetatorii impartiali (de la universitati americane, spre exemplu), ce spun? ca si fizionomie, sunt identici, dar analizeze sangelui pot sa arate altceva ! |
|
|||
|
|||
![]()
Analizele genetice inseamna analiza si a sangelui.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric presedintele Romaniei | tot-Laurentiu | Generalitati | 218 | 10.11.2012 21:24:19 |
POCAINTA ROMANIEI | iosif | Pocainta | 90 | 16.08.2011 04:07:59 |
De ziua Romaniei... | silverstar | Generalitati | 2 | 01.12.2008 15:10:39 |
DESTEPTAREA ROMANIEI??? | MARIUS_DANIEL | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 8 | 29.05.2007 19:41:36 |
|