![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am ales videoclipurile repective pentru ca ele contineau niste puncte scurte si valide, un fel de concluzii. Acele "lozinci" fac parte din dezbateri care dureaza minim o ora si jumatate. Recomand sa va uitati la cateva dezbateri in care elitele din ambele domenii (teologic si stiintific/filozofic) se intalnesc. Vedeti cum rezista religia la control si cum rezista stiinta. Mie nu mi-e frica sa vad ambele parti. Abia dupa ce am vazut ce argumente ofera ambele am putut alege partea de care ma aflu. Aveti aici linkul unei dezbateri in intregime http://www.youtube.com/watch?v=GJTNpVrEXzE pe care puteti sa o urmariti cand doriti. Faptul ca sunt de acord cu Dawkins, Hitchens, Denet sau Haris nu inseamna ca ii imit. Cum tu nu il imiti pe Pitagora sau pe Arhimede. M-am uitat rapid peste articolul postat de Iuliu (5600 de cuvinte sunt cam multe :) ). Nu inteleg ce exact vrei sa iau la cunostinta din acest articol. Ca miscarea umanista din MB are caracteristici asemanatoare cu religia si ca asta ar fi un lucru rau? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|