![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred ca Lore are conceptii ecumeniste, sa nu exageram.
|
|
|
|||
|
|||
|
Domnul N. Priceputu vrea sa spuna ca Invierea e mereu actuala, asa cum cred ca reiese si din cantarile Pastilor. De fapt, noi sarbatorim Invierea duminica de duminica cand mergem la Sf. Liturghie. Duminica este ziua a opta, ziua Invierii.
Eu asa inteleg. Dar ar fi bine sa ne lumineze un preot ca sa intelegem mai bine. |
|
|
||||
|
||||
|
intrebare:
Bine, bine, e pe 5 mai. atunci Sarbatori Fericite e politically correct?
|
||||
|
||||
|
Paște fericit , multă liniște și bucurii alături de cei dragi vouă !
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar tot e bine să ne rugăm. Cât despre cine și cui ia locul în Rai, ai fost rău. Dar probabil că am meritat-o, știe Bunul Dumnezeu mai bine! Doamne ajută să ajungem toți la Adevăr!
|
||||
|
||||
|
Mulțumim Cristi! Dar mai sunt 5 săptămâni de post, nevoințe și rugăciuni în duh și adevăr, după cum ne învață Sfinții Părinți.
|
|||
|
|||
|
Floricica nu te-am acuzat de nimic,nu-ti face griji.Vad ca mai mult te supar,nu ma baga in seama,ai tu dreptate si post binecuvantat,sa nu-ti fiu eu prilej de tulburare.Doamne ajuta.Dragos ce am avut sa ne spunem ne-am spus si cred ca este mai bine sa lasam lucrurile asa,nu mi-ai gresit cu nimic si sa imi ierti rautatea.Post linistit si numai bine.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!
|
|||
|
|||
|
Ce super e! Spui tot ce- ti trece prin cap, faci ce vrei.. dar esti scuzat ca doar ai pus la semnatura: "Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat!"
"Supara" in continuare ca doar iti ceri scuze pt tot ce zici :D Tare de tot!
|
|||
|
|||
|
Cei care au probleme si nelamuriri ar trebui sa intrebe mai intai pe duhovnicul/preotul lor, inainte sa scrie aici cu rautate. S-ar putea sa faca pacate mai mari.
Chiar va rog, daca aveti preoti/duhovnici mai buni, mai stiutori, sa intrebati si sa ne spuneti si noua cum este bine (Dragos, Antonia si alti suparati). Am mai rugat asta si cu alte ocazii. Macar daca ne certati sa ne si invatati cum e bine. Verificati inainte, poate cine stie, mai gresiti si voi. Voi aveti preotul la usa voastra. Si intrebati daca trebuie urati oamenii de alte confesiuni, care nu sunt vinovati ca asa au fost nascuti si botezati. Eu le doresc sarbatori in pace si bucurie colegilor de alte confesiuni.