Citat:
În prealabil postat de AlinB
Citat:
În prealabil postat de Carmol
@Alin
Ai dreptate in multe privinte.
Nu pot sa nu simpatizez cu pozitia ta.
N.B.: un mincinos bun trebuie sa aiba si o memorie buna.
|
Era ca raspuns la:
Citat:
De cand a devenit crima solutie la problemele de ordin afectiv?
Pentru ca cea de ordin material de multe ori este un pretext.
Pentru orice femeie care a acceptat sa faca o crima din pretexte de ordin material, exista cel putin o femeie care desi a infruntat conditii si mai nefavorabile, a ales sa nu-si omoarea totusi copilul.
|
Si la:
Citat:
As fi fericit sa fie interzis macar in cele 98% din cazuri in care reprezinta clar fuga de responsabilitate.
|
Nu am mintit cand am zis ca simpatizez cu pozitia ta:
Citat:
În prealabil postat de Carmol
Stiu ca avortul este ceva nedorit.
Un politician australian a spus ceva neremarcabil dar adevarat: Avortul este cea mai usoara metoda de a iesi dintr-o situatie inconfortabila.
Inteleg ca acesta este dus la extrem uneori (avorturi la termen tarziu sau fara bun motiv) insa uneori avortul este necesar. Exista situatii in care avortul este singura metoda de a salva viata cuiva. A proscrie avortul trage o linie in nisip care va costa multe vieti. Trebuie sa existe aceasta optiune chiar daca unii profita de ea. Trebuie impuse anumite reguli.
|
Eu am cedat de la mine, tu pareai ca cedezi de la tine macar cu 98% acela.
Ma gandeam ca ne apropiem de un consens.
Si apoi ai inceput iarasi cu ideologia si prostiile:
Citat:
Aplicand aceeasi logica: daca cei care jefuiesc armat o banca sfarsesc de multe ori ca fiind impuscati de politie, ca sa nu mai fie impuscati de politie, trebuie sa legalizam jaful armat al bancilor.
|
Asa ca nu te grabii sa arati cu degetul.
Multumesc.