![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre teoriile cosmologice, nu am idee despre ce vorbesti. Ateii s-au inspaimantat cand s-a descoperit Big Bang-ul nu crestinii. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Despre crestinul Ken Miller puteti citi aici marturia lui, atunci cand este intrebat daca Evolutia este un proces nedirectionat :
http://ncse.com/files/pub/legal/kitz...27_day2_am.pdf "undirected, that requires a conclusion about meaning and purpose that I think is beyond the realm of science" Curios, desi recunoaste asta in manualul de biologie pe care il editeaza apare scris : "It is important to keep this concept in mind. Evolution is random and undirected" Desigur ca el spune ca a fost o greseala si ca asta a aparut doar intr-una dintre editiile cartii dar multi sustin ca este fals, ca in toate editiile cartii apare scris asta. Nu am nimic impotriva cuiva care scoate carti pentru a prosti lumea, cum e Dawkins. El poate sustine orice atata timp cat nu o face in manualele scolare. Si noi putem discuta orice aici dar sa nu pretindem ca ceea ce nu e stiinta este stiinta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|