![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
@Diana
Cam acru si extrem de cinic ultimul mesaj! De ce? Iti amintesti zicala lui Anton Pann? Cu o lingura de miere izbutesti sa prinzi mai multe muste decat cu o bute de otet! Ia aminte si ia oamenii cu binisorul nu cu jigniri si zeflemeli elaborate de persoana interesanta ;faptul ca unii se plang ca au fost victime ale unor escrocherii sentimentele nu este pura intamplare,crede-i si pe ei! Nu se lauda nimeni cu faptele de milostenie in mod intentionat ci se dau exemple din experienta acestor cazuri(unde multe dintre ele -poate ca nu merita atentia). Desigur ca au mai fost escrocherii,nu trebuie sa generalizam ci sa cercetam fiecare caz in parte. Stiu poate te intrebi de ce am mai scris daca nu dau semne ca as dori sa ajut... Din pacate,am alte obligatii in familie(o gramada de rude fara serviciu ,fara viitor si fara minte). Nu te supara sau enerva daca oamenii au ceva de cercetat sau cer informatii;este normal,banii se castiga cu greu si se dau la fel de greu!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|