![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar cu privire la originea universului orice teorie nu poate fi decat speculatie. Nu putem sti ce se afla in afara universului, ce legi functioneaza acolo, cum si de ce functioneaza acele legi. Deci orice fel de model ar fi acceptat de catre oamenii de stiinta este vorba de credinta oarba. P.S : Chiar si daca Pascal a ajuns in iad pentru ca era eretic, tot nu a pierdut nimic mai mult decat ar pierde un ateu. Dar macar a fost pe aproape. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Deci a pierdut pariul (era gresit) si totusi a avut dreptate? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ia de exemplu oala aia care fierbe si produce bule din cartea lui Hawking. E tot o metafora pentru quantum ...ceva, care s-a aflat la originea universului nostru. Deci era o oala care fierbea si apareau bule, noi am fost norocosi si am nimerit in bula care trebuie. Dar de unde stim ca exista asa o oala ? Prin definitie orice exista in afara universului nostru e supranatural. Daca vedem o oala care fierbe in universul nostru, asta nu inseamna ca exista o oala care fierbe si in afara lui. Si mai mult, daca vedem o oala care fierbe in universul nostru ar trebui sa vedem o multime de bule transformandu-se in universuri. Daca nu vedem universuri luand nastere in interiorul universului nostru, de ce sa credem ca se intampla in afara lui ? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Vad ca ai o parere foarte proasta despre cosmologi; pesemne ca pe tine te satisface Geneza asa cum este (ce sa ne mai complicam cu inflation si alte modele), ei uite ca nu pe toti ne satisface. Inca astept un popa/teolog sa vina cu un model al Genezei imbunatatit, si tot ce am vazut este ala al lui Hovind, cum ziceam. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si eu cred ca mare parte din ceea ce se predica astazi drept stiinta este tinut in viata de interesul politicienilor care vor sa mute accentul de pe drepturile individului pe drepturile speciei, sau societatii, sau umanitatii si atunci au nevoie ca oamenii sa fie indoctrinati ca nu exista Dumnezeu, ca nu exista liber arbitru, scop in viata si fundament pentru moralitate. |
|
|
|||
|
|||
|
Alaturi de evolutionism, pentru venirea antihristului, un rol important se pare ca va avea proiectul HAARP:
http://ro.wikipedia.org/wiki/HAARP Cei care ii stiu secretele se cred deja dumnezei: http://www.youtube.com/watch?v=_lkjuRKYXZ8 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
cred că din articolul postat de tine, ai reținut doar partea cu conspirația. scrie un Biblie de HAARP? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 04:54:06 |
| De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 13:41:07 |
| ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 15:51:43 |
| Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 03:29:50 |
| un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 19:58:43 |
|
|