![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite cum doi oameni care l-au cunoscut pe pr. Galeriu au concepții total diferite despre avort...adică primul spune că ori e albă, ori e neagră, pe când al doilea spune că e cenușiu. Iată cum primul nu vede răutatea la cei care încearcă să spună adevărul, pe când celălalt vede numai răutate.
Last edited by ovidiu b.; 10.05.2013 at 15:30:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am scris privat pentru ca: 1. Una din persoane a plecat de pe forum si nu am cum sa-i scriu privat Am tot amanat ba incercand sa las sa treaca de la sine, ba ca a fost postul si etc. 2. Nu este vorba numai de discutia aceea in speta, ci de modul de comunicare intre generatii in general. Nu este adevarat, nu vede nimeni numai rautatea. Si nici N.Priceputu n-a spus ca numai neagra sau numai alba. In principiu spunem amandoi si altii ca noi ca este rau avortul. Nimeni nu-l doreste. Cred ca tu inca n-ai inteles ca eu lupt pentru copii. Ca eu sunt aia care mi-am dorit copii si nu avort. Problema este ca intre timp, de-a lungul vietii am observat si invatat si greutatile si necazurile altora si ca avortul asta n-a fost inventat asa intamplator. Si deci ca trebuie sa ajutam oamenii ca sa nu ajunga la avort. Si asta nu cu filme horror si bata, ci exact cu ceea ce au nevoie. Nu mai deschid acest subiect. Si nu este adevarat - nu am deschis acest fir din cauza de nemultumiri, ci dimpotriva ca sa pot sa gasesc o cale sa inteleg pe cei tineri si sa nu ne mai suparam unii pe altii. Se pare ca voi transformati totul aici in negativ, lovitura si nemultumiri. Dar de fapt tu de ce ai venit sa scrii pe acest fir? Tanar nu esti, batran nu esti (cred, nu stiu sigur)...poate ca ai copii si ne spui cum faci tu cu ei?
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 10.05.2013 at 15:56:53. |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]()
Am citit nu cred că are sens să dau copy/paste mesajelor tale.
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Uite ce spui tu, citez: "Nici nu m-am asteptat ca la acest fir sa mi se raspunda cu atatea rautati." Citat:
N. Priceputu are cu totul o altă părere, citez: "Eu n-am avut impresia asta. Cei care s-au exprimat clar cu privire la avort sau la fertilizarea in vitro au arătat clar ce anume se întâmplă în cazurile respective. S-a pus problema din punctul de vedere al victimelor acțiunilor noastre, iar din moment ce există victime este evident că acțiunile au fost greșite, adică rele, adică păcătoase." Citat:
Citat:
Citat:
Dar îl pomenești mereu. Citat:
Citat:
De ce trebuie să fiu tânăr sau bătrân, căsători și cu copii ca să pot da un sfat? De unde regula că numai cel bătrân poate da un sfat? De unde regula că numai cel căsătorit și cu copii poate da un sfat? Sunt mulți căsătoriți și cu copii care nu se informează, dar acceptă un sfat util indiferent din ce categorie de vârstă face parte cel care dă sfatul. |
|