![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
A fost ieri la spital din nou si i-au spus ca nu e de internare, ii trebuie dor consiliere, si l-au trimis in alta parte, unde a primit prescriptie pt alte 2 medicamente (?) si recomandare de analize, si sa revina peste o luna. Nu stiu inca despre ce substante e vorba. Mie insa mi-e putin cam teama cu substantele psihoactive prescrise pt acasa, cu recomandarea sa revii peste o luna, am auzit ca pot avea reactii destul de urate. Multi am auzit ca renunta repede la ele fiindca ori le dau somn, ori foame, ori te miri ce... si o lasa balta cu tot tratamentul, nici macar nu se mai duc la control, pana se intampla din nou o recadere.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie personal nu-mi miroase-a bine. Alcoolic cu psihotropele la el? (cu riscul de a amesteca pastilele cu băutura, când îl apucă furia și gândurile depresive și autocompătimirea etc.).... Fără supraveghere și fără abstinență și fără grup de suport? În același mediu (familie, serviciu, prieteni), în aceleași locuri unde obișnuia să își întrețină patima? Fără ca familia (măcar soția) să facă în paralel consiliere, minim o dată pe lună?
Sincer, mă îndoiesc de eficiența soluției. Sigur ați fost la spitalul Obregia, cum v-am recomandat? Am auzit că sunt mulți nepricepuți prin teritoriu. Omoară oamenii cu zile pentru că habar n-au cum se tratează alcoolismul și îi intoxică pe pacienți în zadar. În fine, poate m-a luat anxietatea aiurea, poate că de fapt s-a creat o bună legătură terapeutică. Dar dacă lucrurile merg rău, mergeți musai la Obregia, secția 17 unde e și o sală de întruniri pentru grupul de AA! (Ar fi trebuit să o facă deja...) Dumnezeu să vă ocrotească, să vă ajute la ceasul acesta greu! AMIN+ |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
patima fumatului.... | Mtcrysty17 | Generalitati | 2 | 16.09.2011 22:17:03 |
Patima | ChEoPs | Generalitati | 13 | 27.06.2011 00:22:32 |
Despre betie - referiri biblice | patinina34 | Din Vechiul Testament | 9 | 31.05.2009 01:49:13 |
patima bauturii | alina_magura | Rugaciuni | 15 | 04.03.2008 13:44:00 |
patima? | stef_sumner | Generalitati | 74 | 13.06.2007 23:32:06 |
|