Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2013, 13:09:59
AGabriela AGabriela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.12.2011
Locație: Ploiesti/Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gheorghie Vezi mesajul
sora Gabriela, nu stiu daca ti-a mai zis cineva asta pana acuma, imi cer scuze daca repet sfatul altora
Ai incecat sa spui duhovnicului tau problemele care ni le-ai descris aici? adica sa ii spui -uite parinte nu ma simt bine duhovniceste si nu simt ca as spori in viata mea duhovniceasca etc. dupa care ii zici ca vrei sa cauti alt duhovnic si el, daca e bland asa cum spui tu, iti va da binecuvintare, si se va ruga pentru tine ca sa-ti gasesti un alt indrumator ! Nu-i asa?
adica eu asa cred ca s-ar putea rezolva problemele tale.
Iisus a zis ceva de genu ca nebun este acel ce-si va pune increderea in oameni, trebuie sa dam increderea toata lui Dumnezeu. Asa ca nu cauta duhovnici pe forum ci adreseaza-te direct lui Dumnezeu si trimisului Sau aici pe pamant- duhovnicul tau actual.
Pace si bucurie!

PS. daca faci asa cum te-am sfatuit poate imi zici pe urma si ce sa intamplat si ce duhovnic ai gasit
Duhovnicul meu stie framnatarile mele. I-am spus si ca as vrea sa caut raspunsuri altundeva, dar inca nu am cerut binecuvantare pentru asta. Stiu ca nu ma va tine cu forta si imi va da binecuvantarea pe care i-o voi cere. Este omul care da libertate si il apreciez pentru asta. Si Hristos stie framantarile mele, caci cui sa I le spun daca nu lui Dumnezeu? Bineinteles ca i le-am spus asa cum am putut caci in ultima perioada nu reusesc sa ma rog staruitor, asa cum am fost sfatuita. Cred ca puterea rugaciunii vine tot de la Dumnezeu, prin har.
Va multumesc frumos
Reply With Quote