Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2013, 16:47:54
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raul90 Vezi mesajul
In ultimul timp aici apar doar tampenii scrise... In concluzie asta numa site ortodox nu este! Asta ii site de sminteala si de bataie de joc! Sunt oameni care au probleme cu adevarat si intra pe aici si citesc unele porcarii... Administratorii sa ia masuri... Ca ortodoxia nu este nici bataie de joc si nici vreun "curent" sau vreo moda ci este traire....
Foarte interesant e faptul că unii niciodată nu se simt că tocmai ei sunt cei ce produc sminteală... și că tocmai ei ar trebui bannați! De ce oare unii se cred în drept să facă ei ordine invocând 'blasfemia'? Pentru că ei nu cred și atunci ca să acopere cer pedepse date altora, arătându-se scârbiți și revoltați de vrednici ce sunt.

Mila aia care vă revoltă pe voi, aia e o milă smintită, căci voi nu știți decât să cereți jertfe în deșert, adică deșarte. Mai bine ''Mergeți de învățați că Milă voiesc și nu jertfe căci n-am venit să chem pe cei drepți la pocăință... ci pe cei păcătoși și să caut pe cei pierduți.''

Cui nu-i place e liber să nu mai intre.

Last edited by vsovivivi; 27.05.2013 at 16:50:59.
Reply With Quote
Vechi 27.05.2013, 19:26:16
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Foarte interesant e faptul că unii niciodată nu se simt că tocmai ei sunt cei ce produc sminteală... și că tocmai ei ar trebui bannați! De ce oare unii se cred în drept să facă ei ordine invocând 'blasfemia'? Pentru că ei nu cred și atunci ca să acopere cer pedepse date altora, arătându-se scârbiți și revoltați de vrednici ce sunt.

Mila aia care vă revoltă pe voi, aia e o milă smintită, căci voi nu știți decât să cereți jertfe în deșert, adică deșarte. Mai bine ''Mergeți de învățați că Milă voiesc și nu jertfe căci n-am venit să chem pe cei drepți la pocăință... ci pe cei păcătoși și să caut pe cei pierduți.''

Cui nu-i place e liber să nu mai intre.
Hristos a inviat amice! Nu te-am auzit de mult timp
Reply With Quote
Vechi 28.05.2013, 11:19:38
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Hristos a inviat amice! Nu te-am auzit de mult timp
Adevărat-Adevărat a înviat!.. însă noi ce mai așteptăm?.. ca să înviem și noi!

''Mlădițele care se rup de Mine (nu de ziduri mamonice și instituții gLumești numite mai nou biserică sau mănăstire) se usucă și se aruncă în foc și ele ard într-un foc care nu se stinge... și focul ăla nu te mistuiește, nu te distruge, nu te topește, nu te arde ci te vei chinui în el amarnic, căci neîndoielnic Cuvântul Sfânt și Bun va avea ziua Lui de biruință și de glorie când pe cei răi și fățarnici și necredincioși plini cu viață stricată îi va judeca și se vor osândi ei dar pe cei drepți îi va binecuvânta și-i va ferici chemându-i de-adreapta Cuvântului lui Dumnezeu întru iubire curată și multă...

Știe cineva de ce spunea Domnul 'Amin.Amin.' sau 'Adevărat-Adevărat zic vouă'..? De ce dubla El acestea? (Vă dau un indiciu scripturistic: e vorba de păr și de apă...)

Last edited by vsovivivi; 28.05.2013 at 11:22:54.
Reply With Quote
Răspunde