Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.06.2013, 20:02:00
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Pana la urma,dragi barbati sa nu uitati ca femeile utilizeaza cu viclenie aceasta slabiciune a privitului si se imbraca mai dezgolit pt a obtine niste avantaje si pt a va folosi.
Unei femei dragute si apetisante,te oferi sa-i cari bagajul,sa-i deschizi usa,sa-i oferi ceva in orice caz...de la atentii mici pana la atentii extreme.
Chiar nu ati aflat ca frumusetea studiata este o forma de manipulare?
da, ai dreptate.
dar, acum îmi dau seama că nu am cărat bagajul decât la babe ... știam că am o problema :))
Reply With Quote
Vechi 04.06.2013, 23:57:05
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
da, ai dreptate.
dar, acum îmi dau seama că nu am cărat bagajul decât la babe ... știam că am o problema :))

:))
Poate esti genul caruia ii plac femeile mai intelepte,mai coapte :)
La asta te-ai gandit?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 05.06.2013, 00:05:58
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Ma bazez pe aceasta teorie deoarece am studiat femeile cochete din jur precum si reactia barbatilor cand acestea le intra in raza vizuala;deoadata devin atat de slugarnici,de ajutatori,de cumsecade;la polul opus,barbatii chiar devin irascibili sau violenti in relatiile cu femei mai putin inzestrate fizic.Avantaje si dezavantaje...

Desigur,vorbim aici de unele "femei"si de unii"barbati".
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 05.06.2013, 00:46:38
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit Cum i afecteaza pe barbati imbracamintea colegelor

In general aveti dreptate- doar cu cateva mici precizari:

-in situatia in care ca barbat ai o prietena, iubita ori sotie pe care o iubesti cu adevarat mai greu sa te afecteze in mod deosebit modul cum e imbracata alta femeie ! Ca vorba aia orice barbat apreciaza frumusetea feminina e o treaba, dar cred ca nu este o problema deosebita ca are fusta mai scurta!

-in situatia in care esti singur, atunci intradevar- de exemplu mai ales la un drum lung de 16 ore cu trenul de la Iasi la Timisoara , daca vezi o domnisoara draguta si e singura, evident ca incerci "norocul"- o cafea, o conversatie sa mai treaca timpul si la coborare de ce nu si un numar de telefon!

Acuma in relatii inter-umane pana la urma intr-o anumita masura fiecare profita de fiecare (doar treaba se face cu oameni!), insa ideea este sa-ti pastrezi totusi o anumita doze de luciditate, altfel risti sa ajungi ca unii barbati complet idioti, care au pierdut case, masini sau chiar afaceri intregi pe mana unor amante, care dupa ce le-au "mancat" toti banii i-au salutat din mers!
Una este hai la o cafea ori o pizza (ca vorba aia prima data e normal ca barbatul sa faca o cinste, iar a doua oara platim nemteste!), si cu totul alta este sa-ti treci casa sau firma pe numele amante!

Iar ce a zis un coleg de forum- ca l-a inselat prietena cu cel mai bun prieten al sau mi se pare un lucru urat de tot! Daca intradevar esti prieten adevarat cu cineva, il cunosti mai de mult timp si el a fost om cu tine, trebuie sa fii cretin complet sa te "dai" ori sa accepti avansurile prietenei lui!
Reply With Quote
Vechi 05.06.2013, 01:09:34
Senior Member

In aceasta privinta una este "sunt dator la crasmarita/700 si-i gurita" si cu totul alta e "ti-au mancat mandrele banii"-
Reply With Quote
Vechi 05.06.2013, 18:41:45
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
:))
Poate esti genul caruia ii plac femeile mai intelepte,mai coapte :)
La asta te-ai gandit?
nu e. asta.
Reply With Quote
Vechi 05.06.2013, 23:09:42
Senior Member

Si ca sa exemplific mai concret
Attached Images
File Type: jpg emilie_deravin-5.jpg (18,8 KB, 11 views)
File Type: jpg SN851963.jpg (49,2 KB, 10 views)
File Type: jpg _w2w9425_std.jpg (22,4 KB, 9 views)
Reply With Quote
Vechi 05.06.2013, 23:12:47
Senior Member

Deci se poate si frumos si decent!
Attached Images
File Type: jpg xxTAROM016.jpg (31,9 KB, 5 views)
Reply With Quote
Răspunde