![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
https://www.facebook.com/sil.en.94 Last edited by Parascheva16; 06.06.2013 at 01:26:24. |
|
||||
|
||||
![]()
https://www.facebook.com/sil.en.94 Last edited by Parascheva16; 06.06.2013 at 01:25:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: inca nu am auzit despre femei imbracate provocator, fugarite in plina strada (sa zicem in centrul orasului) de barbati pentru a fi violate |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cu toate astea a avut o întâmplare extrem de neplăcută. ziua, pe bulevardul Brătianu din București, un țigan ce venea din sens invers, a apucat-o direct de ... nu de sani, și i-a zis ceva gen "ce te-as ...". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar, acum îmi dau seama că nu am cărat bagajul decât la babe ... știam că am o problema :)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu stiu la ce te referi... Dar iti spun in mod sigur ca femeile se folosesc de barbati cand vine vorba de frumusetea lor studiata.Privirile barbatilor pe partile mai dezgolite se taxeaza,de catre femei.Si nu,ele nu dau nimic,alteceva in plus decat o imagine,fie ea si o iluzie(de aici manipularea). Cu o prostituata schimbul este cinstit,dai banii iei marfa;cu o femeie care te manipuleaza/jecmaneste ,dai ceva si nu primesti nimic. Sper ca ai inteles,desi cu tine nu a ajuns nimeni pana acum pe forum la vreun numitor comun.Esti cetatean strain poate?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
:)) Poate esti genul caruia ii plac femeile mai intelepte,mai coapte :) La asta te-ai gandit?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Ma bazez pe aceasta teorie deoarece am studiat femeile cochete din jur precum si reactia barbatilor cand acestea le intra in raza vizuala;deoadata devin atat de slugarnici,de ajutatori,de cumsecade;la polul opus,barbatii chiar devin irascibili sau violenti in relatiile cu femei mai putin inzestrate fizic.Avantaje si dezavantaje...
Desigur,vorbim aici de unele "femei"si de unii"barbati".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu poti doar sa fi nepasator caci si copiii tai si generatiile viitoare vor gusta din plin din trendul anarhiei si al satanismului. Noul trend in Occident,este implantul de coarne pe frunte!!! Prima data am vazut doar la TV sau in reviste;in weekendul trecut am stat la cativa pasi distanta de un om cu implanturi de coarne! Cum va arata lumea pt copiii de azi ???
|