Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.06.2013, 14:13:31
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Intrebare: din experienta celor care au studiat cat de cat aceasta problema (sau s-au "lovit" de ea), exista o diferentiere intre periculozitatea / nocivitatea acestor vaccine?

Adica am vazut ca BCG-ul pare sa aiba multe probleme, la fel si ROR, dar am vazut mai putine mentiuni, in ultima vreme cel putin, legate de cazuri de imbolnavire datorate trivaccinului, de exemplu.

Daca stie cineva, as fi foarte curios si recunoscator.
Trivaccin nu se mai face ,se numeste DTP(difterie ,tetanos .pertusis)
Acum e pentaxim care are pe langa asta si Antipolio si antihepatita B .
Eu cred ca e logic faptul ca un vaccin cu 5 virusi nu poate fi binefacator pt bietul copil.
Aceste vaccinuri combinate se fac de la 2 luni ,apoi la 6 luni si un an.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2013, 15:04:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Eu cred ca e logic faptul ca un vaccin cu 5 virusi nu poate fi binefacator pt bietul copil.
Logica asta deriva din cunostinte aprofundate de medicina, imunologie in special, sau din "cultura" antivaccinista cu care te-ai hranit?
Vechi 12.06.2013, 16:12:39
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Logica asta deriva din cunostinte aprofundate de medicina, imunologie in special, sau din "cultura" antivaccinista cu care te-ai hranit?
Nu mi-ai raspuns la intrebare ,totusi
Nu ma hranesc cu cultura antivaccinista ,intamplator stiu cate ceva despre vaccinuri (ceva)
Reply With Quote
Vechi 12.06.2013, 16:22:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Nu mi-ai raspuns la intrebare ,totusi
Nu ma hranesc cu cultura antivaccinista ,intamplator stiu cate ceva despre vaccinuri (ceva)
Care era intrebarea?
N-am citit toate postarile precedente (inca).

Stii de unde? Asta era intrebarea.
Daca stii dintr-un studiu medical - link te rog.

Daca "stii" din cultura antivaccinista..atunci ar trebui sa stii ca nu stii mare lucru de fapt.
Vechi 12.06.2013, 16:29:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Intrebare: din experienta celor care au studiat cat de cat aceasta problema (sau s-au "lovit" de ea), exista o diferentiere intre periculozitatea / nocivitatea acestor vaccine?
Sunt mai multi factori prin care un vaccin poate fi nociv:

1. Conceptie - mai rar, sunt testate inainte de utilizare, spre deosebire de majoritatea terapiilor "naturiste" sau mincinoaselor "vaccine homeopatice", iar un vaccin care este pe piata de mai bine de 10 ani sa zicem, cu atat mai putin sa aiba astfel de probleme.

2. Fabricatie (ca orice lucru pe lumea asta facut de oameni)

3. Transport/depozitare (unele trebuiesc pastrate/transportate frigorific, termen de garantie)

4. Folosire (nu trebuie administare in cazul in care persoana este bolnava, trebuie administrate cu precautie sau deloc celor cu probleme imunologice)

5. Factorii genetici ai persoanei care primeste vaccinul (persoane cu anumite defecte genetice pot reactiona negativ la anumite vaccinuri dar f. probabil s-ar intampla la fel sau mai grav si daca ar contacta boala propriuzisa).

Citat:
Adica am vazut ca BCG-ul pare sa aiba multe probleme, la fel si ROR, dar am vazut mai putine mentiuni, in ultima vreme cel putin, legate de cazuri de imbolnavire datorate trivaccinului, de exemplu.
Daca stie cineva, as fi foarte curios si recunoscator.
Asta este relativ, daca la un moment dat auzi de anumite probleme cauzate de un vaccin, asta nu inseamna neaparat ca este un vaccin-problema, poate fi un lot defect si atata tot.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca partizanii anti-vaccinare au tendinta sa prezinte f. subiectiv si deformat problema.
Vechi 12.06.2013, 16:30:17
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
Care era intrebarea?

Daca "stii" din cultura antivaccinista..atunci ar trebui sa stii ca nu stii mare lucru de fapt.
Aline, a fost scrisa o carte in romana, cu bibliografie din lumea medicala straina, un studiu medical de ani de zile, realizat de un medic cu multi ani de profesie in spate.
Daca si cartea doamnei e apa de ploaie, va rog sa va dezvaluiti identitatea dvs. Poate avem de-a face cu un geniu in medicina, in fata caruia nume ca pavel chirila, todea gros nu reprezinta mare lucru.
In general se stie ca moldovenii sunt destepti, de aceea nu exclud sansa ca printre noi sa se ascunda si genii multilateral dezvoltate.
Vechi 12.06.2013, 16:45:31
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Care era intrebarea?

Asta era intrebarea :"Te intreb ,ce ai face daca copilul tau ar face autism de la un vaccin ,te-ai multumi cu o compensatie substantiala ? "

Cultura antivaccinista nu am ,dar am invatat sa filtrez informatia , sa imi formez o opinie
Care nu are legatura cu credinta.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2013, 17:10:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Niste citate interesante:

"most North Americans and Europeans have little memory of a pre-vaccine era where diseases such as mumps and measles — to say nothing of smallpox or polio — were common and often deadly. In more recent times"

"It has several important factors that make it a very durable belief:
(...)
5. It involves science that most people do not understand.
(...)
"

"To put it simply: complications are more likely to arise from illness than from vaccination."
Vechi 12.06.2013, 17:44:31
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Implicit

Eu nu inteleg ce legatura are autismul cu vaccinul.
Autismul este o boala genetica, psihica. Nu poate fi produsa de un ser.

Poate nu e vorba de autism si e o confuzie.

https://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Vechi 12.06.2013, 18:08:35
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

http://carteromaneasca.wordpress.com...postvaccinale/

“După 200 de ani de la apariția primelor vaccinuri, Medicina refuză în continuare să aducă suficiente explicații legate de reacțiile postvaccinale. Rezultatul este unul dramatic: o nouă patologie pediatrică: boli autoimune, boli neurologice, ADHD, autism, boli atipice, encefalitele postvaccinale, sindromul postencefalitic (epilepsie, paralizii, tulburări de vedere, auz și vorbire etc.). Vaccinurile din copilărie au deschis o “poartă” și pentru alte boli cronice, nevindecabile, cu care se confruntă deja întreaga omenire, în special copiii: leucemii, cancere rare etc. Americanul Harris Coulter împreună cu Leo Kanner și numeroși alți autori au dovedit legătura evidentă dintre vaccinuri și aceste afecțiuni."

Deoarece la sugari, înainte de a fi vaccinați, starea de sănătate este apreciată doar clinic (Diagnostic: “clinic sănătos”), nu și paraclinic (cu efectuarea testelor de laborator pentru un deficit imun, o stare de alergie, teste genetice pentru evidențierea unor anumite “predisoziții genetice” etc.), noi riscăm să accentuăm afecțiunile subclinice (deficite imune etc.) sau să le provocăm alte boli (alergice, autoimune, leucemie etc.), și, nu în ultimul rând, bolile pentru care au fost vaccinați. Deși efectuarea unor astfel de analize, foarte scumpe, tuturor sugarilor, ar reduce sunbstanțial incidența reacțiilor adverse la vaccinuri, știm că este o utopie… De asemenea, un medic cunoaște faptul că, oricâte analize ar efectua, nu va putea afirma niciodată despre un sugar că are o stare perfectă de sănătate. “Reacția particulară a acestuia” față de vaccinuri nu rezultă din nici o analiză și nici nu poate fi prevăzută.

Reacțiile adverse, mai ușoare sau mai grave, sunt considerate a fi “fenomene trecătoare”. Reacțiile ușoare sunt: înroșire și/ sau tumefiere locală, febră, astenie marcată, agitație nervoasă. Reacțiile adverse severe: apatie (stare de absență) sau hiperexcitabilitate (“strigăt ascuțit”), crize convulsive, abcese locale, artralgii, crize de apnee, diverse reacții alergice: rinita alergică, astm bronșic alergic, șocul alergic.

Complicațiile postvaccinale sunt grave, soldate deseori cu sechele definitive. Dintre ele amintim bolile autoimune ale sistemului nervos: meningite, encefalite, polinevrite, Sindromul Guillain-Barre, scleroza multiplă (SM), autismul etc.; boli autoimune ale aparatului osteoarticular: poliartrita reumatoidă (PR); boli autoimune ale aparatului digestiv: diabet zaharat tip 1"

http://carteromaneasca.wordpress.com...multe-capcane/

"‑ Conservanții: se adaugă la vaccin pentru a preveni multiplicarea bacteriilor sau a fungilor în urma unei eventuale contaminări a vaccinului, în timpul utilizării sau a fabricării acestuia. Riscul de contaminare este mai crescut în cazul flacoanelor multidoză. Cele mai utilizate substanțe cu rol de conservanți sunt: thiomersal (sau thimerosal), fenolii și fenoxietanolul.

Studiile din Occident arată că acești conservanți constituie o adevărată otravă pentru organismul uman, provocând boli neurologice grave (Sindromul ADHD, autismul etc.) și boli autoimune."

Adjuvanții noi și moderni, din vaccinurile actuale, inclusiv din cele administrate femeilor gravide, precum Thiomersal, Sqalena sau altele, stimulează imunitatea celulară TH1, prin care fătul poate fi respins și avortat.

S‑au și întâmplat astfel de avorturi spontane. Adjuvanții folosiți în vaccinuri (mercur, aluminiu ș.a.), trec ușor prin placentă la făt. Mercurul este un metal greu, neurotoxic, afectând celula nervoasă a copilului, provocând boli neurologice autoimune grave: autism, ADHD, tulburări de concentrare și memorie, astenie marcată etc. Cel mai afectat este primul copil născut."

http://carteromaneasca.wordpress.com...tie-sau-boala/

"În “încercarea” de a preveni bolile banale, acute și contagioase la copii (vaccinarea a eșuat și în acest caz, fiindcă nu sunt prevenite bolile copilăriei, ci doar amânate, până la o vârstă mai mare, când pot fi cu adevărat grave), s‑a ajuns la distrugerea lentă, sistematică a sistemului lor imun, cu provocarea unei game variate de boli cronice, grave și nevindecabile: encefalite, meningite, paralizii, boli autoimune, autism, ADHD, leucemie, cancer, sindromul morții subite la sugar, diabet zaharat, astm bronșic, artrita juvenilă ."

În SUA spre exemplu, tot mai mulți părinți, ai căror copii au murit în urma vaccinurilor sau suferă de complicații grave postvaccinale, precum autismul, au dat statul în judecată, primind despăgubiri. Din surse oficiale ale conducerii SUA, doar în 2010, au murit în urma complicațiilor postvaccinale, 2.699 de copii iar alți 101 au fost diagnosticați cu autism. De curând, și în Italia, a fost recunoscută legătura dintre autism și vaccinul ROR (rujeola-oreion-rubeola)"

Last edited by antiecumenism; 12.06.2013 at 18:11:00.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38