Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.06.2013, 00:17:55
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
a otravi implica otrava. virusii nu sunt otrava
Și totuși de ce spitalele sunt pline de copii bolnavi? Care e prevenția? E doar o teorie pentru face bani sau e și benefică în teren? Eu în teren observ oameni bolnavi.

Citat:
da, pentru ca sa nu iti iei tu nici o masura de protectie e foarte responsabil.
Măsura o iei ferindu-te de boală. Cum? Întărindu-ți sistemul imunitar pe cale naturală și printr-o igienă adecvată. Și mai cum? Prin rugăciune și post.

Citat:
Si nu, a te ruga pt sanatate fara a lua masuri e la fel de responsabil ca a te ruga pt bunastare fara a face provizii pt iarna.
Măsura mea e simplă: consum de fructe și legume care întăresc sistemul imunitar. Însă tu iei măsuri pe cale artificială inducând în mod controlat boala și cică înveți corpul să lupte cu boala. Dar cum luptă corpul cu un virus cu care corpul nu a fost învățat? Și eu din câte știu virușii evoluează. Și cum luptă corpul când deși vaccinat este contaminat de virusul respectiv? Și cazuri sunt, deci despre ce vorbim?

Citat:
pai sa vedem, s-a internat cineva de variola in ultimul timp? sau poliomerita?
Poliomielita o poți contacta prin țări ca Afganistan, Pakistan sau țări din Africa. Păi ce treabă am eu cu ei? Sub 1% din cei infectați au simptome grave (dureri musculare, rigiditate musculară, paralizii). Dar știi cum poate fi prevenită? Printr-un minim de iginienă. Virisul se află în scaunul celui bolnav. Dispariția epidemiilor de poliomielită nu s‑a făcut datorită vaccinurilor antipolio, ci datorită îmbunătățirii condițiilor de viață.

În Germania din 1998 BCG nici nu se mai adminstrează. La noi de ce? Doar pentru că suntem o piață de desfacere?

Vaccinarea sistematică din Franța nu a dus la eradicarea TBC, ci dimpotrivă, la o creștere a cazurilor de TBC.

Șții cum a apărut TBC? În urma vaccinării contra variolei.

Citat:
Eu cred ca vaccinul.
Ești liber să crezi ce vrei.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38