Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.06.2013, 20:28:44
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Multumesc pt raspunsuri, e drept c a eu le-am cerut, insa tema initiala a discutiei nu era neaparat despre relatia mea mai mult sau mai putin fericita, ci ar fi urmarit in principal sa lamureasca daca poti innebuni incercand sa-ti cauti fericirea, linistea si pacea, chiar si cautand, incercand sa apelezi la ajutorul lui Dumnezeu (si al bisericii), mai ales in conditiile in care ori esti prea rau ratacit, ori esti prost indrumat, ori....si aici incercam sa gasesc astfel de situatii (capcane) tocmai pentru a stii sa le evitam.
Din pacate, si istoria, si literatura, si experienta personala a unora, citeaza numeroase astfel de cazuri, unde ori din prea multa ravna, ori dintr-o fatalitate, ori cel mai frecvent dintr-o conjunctura de factori instrinseci si extrinseci, "drumul spre iad e pavat cu bune intentii", iar toata truda si suferinta unei persoane (sau mai multor) nu duc la mantuire ci la pierzanie (desigur, asta nimeni nu o poate stii cu exactitate, poate fii cel mult presupusa sau sugerata de autor, in cazul literaturii).
Reply With Quote