Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.06.2013, 20:32:22
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cu idei de genul asta incepe anorexia, duse pana la capat, se ajunge la tragicul deznondamant mentionat de N.Priceputu.
Unde n-ar da Dumnezeu si mie putina anorexie...
Nu stiu de ce dar am impresia ca cei care se gandesc cum ar putea trai fara sa manance se pot impartiu in 2 categorii
1. cei gurmanzi, dependenti de mancare, eventual supraponderali sau cu tendinte, care ar vrea sa scape de aceasta dependenta;
2. cei care deja au o predispozitie spre anorexie, nu le place sa manance (paradoxal,exista si asa ceva) si cauta solutii de supravietuire ; ceea ce la prima vedere pare destul de nerealist ca si in cazul celor din prima categorie, care pana sa se gandeasca cum pot scapa de placerea de a manca, s-au gandit probabil cum pot manca, daca exista vreo solutie miraculoasa, fara sa se ingrase si sa se imbolnaveasca.

PS: @ Florin-Ionut: de ce te tot gandesti la "autotrofie", te temi cumva de "blestemul lui Montezuma"? Inteleg ca nicaieri nu e mancarea ca la mama acasa, dar...tot de la Dumnezeu e, pana la urma...

(scuze daca am fost prea "critica")
Explicatie: eu fac parte din prima categorie, sunt o mancacioasa, si poate in sinea mea nutresc putina invidie fata de cei care nu iubesc mancarea..

Last edited by fallen; 19.06.2013 at 20:36:57.
Reply With Quote