Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.06.2013, 06:54:14
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Parintele, in unison cu literatura de specialitate, apreciaza ca folosirea curei de grau incoltit sau introducerea in alimentatia permanenta a acestui produs, contribuie la intarirea sanatatii si la redobandirea ei de catre cei ce au pierdut-o."
Boabele germinate au un factor foarte mare de creștere. Ele sînt excelente doar pentru omul care nu are tumori cancerigene nici măcar în formă incipientă - iar pe mititelele astea mai toți le avem fără să știm de ele.

Un vegetarian (viiigăn) care a fost omnivor înainte nu prea are voie să consume frecvent grîu încolțit decît după vreo doi ani de mîncare exclusiv vegetală, cît încă mai zac în burta lui urmele lăsate de cărniță, lăptic și ouțe. Altfel da, te trezești că ești postitor permanent, poate mănînci doar crudități, și cancerul pe care-l faci îi mai smintește și pe ceilalți încurajîndu-i la fripturică în continuare, că ”ia uite ce-o pățit vecinul care a fost vegetarian 100%, a murit de tînăr”.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2013, 00:47:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Boabele germinate au un factor foarte mare de creștere. Ele sînt excelente doar pentru omul care nu are tumori cancerigene nici măcar în formă incipientă - iar pe mititelele astea mai toți le avem fără să știm de ele.
Nu cred ca factorii de crestere din plante interactioneaza in acelasi fel cu biologia omului.