![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eva a rupt prima postul si l-a convins si pe Adam sa o faca.
Constatare, nu scuza :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum m-am uita pe net si chiar nu scrie nicaieri acest lucru, zice ca uleiul nu este de post. Sunt surprinsa si nelamurita. Eu asa am invatat de la batrani si am intrebat pe multi si chiar de la preoti am auzit. Au fost doar niste pareri? S-au schimbat lucrurile? Le fel cum stiu ca uleiul este foarte sanatos, mai ales cel din ulei de masline si este mai bun decat grasimile animale. Chiar se spune ca este bun uleiul pentru ca are grasimi pozitive,, bune, fara colesterol rau. Acum vad ca sunt alte pareri si alte studii. Cat si pe cine sa mai crezi? La fel se spune mai nou ca este rea margarina, ca e mai bun untul, dupa ce ani de zile s-a sustinut contrariul. Mai bine ca eu nu mananc grasimi mai deloc (ulei in salate si ce ce mai este in produse in compozitia lor).
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/_post.htm http://www.parohiamacin4.org/postul.htm Citat:
Citat:
Citat:
Dar chiar si un ceas defect, arata ora exacta de 2 ori pe zi. Citat:
Si se pare ca sunt si o buna sursa de energie, pe cand amidonul..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-i bună sursă de energie, sau cum? După care ultim răcnet de ... contrainformație? De când n-ați mai trecut, domnule AlinB (de la mamifer presupun că-i B, nu-i așa?), pe la școală? Și de-ați trecut, ce făcurăți acolo? Cumva, ați schimbat paharele de la tonomatul cu ceaiuri și cipsuri? Orice elev cumsecade, orice prost de-un 5 cinstit, cunoaște cum e cu amidonul și cu energia. Dvs, nimic și niznai? ... Chiar nimic, bre? Nimic, nimic???? Of, cât erai de fapt de mic! Alin, Beule, pitic. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnu' Cezar, dar o contributie intelectuala puteti aduce la topic?
Sau doar asa..chibitz?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
De meditat la ce fel de post s-a referit Sfîntul, ce însemna postul pentru creștinii dinainte de secolul al patrulea. Numai vegetale sau lipsa mîncării?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare cum a evoluat(?) Postul de la inceputuri si pana acum?
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Înainte să bați ouăle, pune-ți niște întrebări cugetătoare, și anume: Oare provin de la un animal sănătos? Ce a mîncat animalul la viața lui? Ghici... Cît de vechi sînt ouăle, în ce condiții au fost transportate pînă la magazin? E bine să consumi ulei încins? Ai putea înlocui omleta cu altceva mai puțin dăunător? Cum se numește atunci cînd un animal elimină în mod natural un ou? Parcă avea o denumire științifică...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Rămîne să trec la forumurile în engleză, măcar să mă trimită cineva la niște cărți care ating cît de cît subiectul.