Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2013, 13:07:08
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Nu imi place sa zic "vom trai si vom vedea" pentru ca sper din tot sufletul ca parintilor care refuza sa-si vaccineze copiii sa le vina mintea la cap, ca sa nu avem dupa aia probleme mai mari. Fiindca e mult mai usor sa previi decat sa tratezi.
Sau să tratezi ceea ce puteai preveni, adică un vaccin care în loc să întărească copilul, îl slăbește în fața bolii. Explică-mi de copii nevaccinați nu sțiu ce sunt alea spitalele, pe când copii vaccinați se îmbolnăvesc mult mai ușor? Cunosc cazuri concrete.
Reply With Quote
Vechi 04.07.2013, 13:12:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Sau să tratezi ceea ce puteai preveni, adică un vaccin care în loc să întărească copilul, îl slăbește în fața bolii. Explică-mi de copii nevaccinați nu sțiu ce sunt alea spitalele, pe când copii vaccinați se îmbolnăvesc mult mai ușor? Cunosc cazuri concrete.
Opiniile tale subiective nu tin loc de un studiu temeinic care inseamna ca trebuie sa existe o baza suficienta de studiu (nu de genul: stiu eu doi din aia si doi din aia) si o evaluare obiectiva a tutoror parametrilor luati in considerare.

La fel de bine, unul ca tine care "observa" ca ciorile stau pe sarmele de curent, ar putea trage concluzia ca ele produc curentul electric.

Sau mai pe intelesul tau si in context, degeaba si-a vaccinat ala copilul daca il indoapa cu antibiotice la cea mai mica raceala si manca de doua ori pe zi cartofi sau carnati prajiti.

Last edited by AlinB; 04.07.2013 at 13:16:08.
Reply With Quote
Vechi 04.07.2013, 13:14:53
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Opiniile tale subiective nu tin loc de un studiu temeinic.
Aline, scutește-mă cu studiile tale, de ce nu spui asta unui duhovnic, să vedem dacă la fel de tare te ții în studii.
Reply With Quote
Vechi 04.07.2013, 13:22:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Aline, scutește-mă cu studiile tale, de ce nu spui asta unui duhovnic, să vedem dacă la fel de tare te ții în studii.
Adica sa ma duc la un mecanic ca sa-mi zica cum sa-mi fac casa.
Si pe urma daca imi pica casa in cap, vine mecanicul sa o repare sau zice ca asa a vrut Dumnezeu?

Si de unde ai tu certitudinea ca boala antivaccinismul a muscat din toti duhovnicii din BOR?

Ca Patriarhia nu cred ca a dat o declaratie in acest sens.
Vechi 04.07.2013, 13:18:15
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Sau mai pe intelesul tau si in context, degeaba si-a vaccinat ala copilul daca il indoapa cu antibiotice la cea mai mica raceala si manca de doua ori pe zi cartofi sau carnati prajiti.
Să înțeleg că o alimentație sănătoasă și echilibrată ar putea preveni mai ușor boala?
Reply With Quote
Vechi 04.07.2013, 13:24:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Să înțeleg că o alimentație sănătoasă și echilibrată ar putea preveni mai ușor boala?
Sa intelegi ca nici mama alimentatiei sanatoase nu te salveaza daca te musca un caine turbat.

Daca poate preveni si ce poate preveni este discutabil - atat timp cat ai deja o problema sau un fond genetic care te dezavantajeaza, dar ce e cert este ca in mod sigur ti-o poate ruina daca e nesanatoasa.
Vechi 04.07.2013, 14:27:40
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Sa intelegi ca nici mama alimentatiei sanatoase nu te salveaza daca te musca un caine turbat.
S-ar putea să te salveze și mama natură, dar în cazul acesta previi ferindu-te de câine.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38