![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce vrei putina lume? :)
Ar trebui sa ne bucuram ca vin oamenii la Biserica si ca e plin locasul. ** De fosta Biserica Rusa ce zici? Părintele Vasile Gavrilă este un om minunat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mie imi place de el, e o persoana blanda. Am fost intr-o duminica acolo, e extrem de multe lume, in special tineri biserica fiind paraclis universitar. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă vrei o găoace de biserică, străjuită de o măicuță serafimică, scotocește lângă Antim, printre blocuri. Raza de 100 m, maxim 200, spre Casa Poporului.
Când am intrat prima dată în acea biserică am avut impresia că sunt primul pământean care îi trece pragul de vreo mie de ani încoace... Nu știu cum de poate exista asemenea așezământ tainic, parcă ireal, în greoiul și răs-bulversatul nostru oraș. Cât privește, insă, slujirea și îndeosebi Liturghia, nu știu nimic. Poate aflăm împreună, cândva!... |
|
|||
|
|||
![]()
Suna ideal. Ma tem doar ca fiind langa Antim sa nu aiba aceeasi soarta pe care o are bisericuta lui Bucur de langa Radu Voda. Oricum merita cercetat :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din fericire e cu totul altceva. Nu știu cum a scăpat nevătămată, necălcată-n picioare până azi. Poate pentru că e micuță, delicată, veche (dar îngrijită cu dragoste) și e discret amplasată, nu te aștepți să-ți răsară în cale. E ca un cerceluș ori, dacă vrei, ca un ghiocel. Cu adevărat se potrivește să fie îngrijită de gingașe măicuțe. Nu îți spun unde e, ți-aș răpi plăcerea căutării și bucuria descoperirii. Sunt sigur că o să-ți placă mult! Last edited by cezar_ioan; 14.07.2013 at 05:04:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Desigur ca punand aceasta intrebare aici, pe forum, daca vei afla raspuns la ea, vom stii si noi - ceilalti foarte multi cititori ai acestui forum - si vom putea veni, cu totii, ca sa ne bucuram si noi impreuna cu tine de linistea acelui loc de rugaciune... :-)
|
|||
|
|||
![]()
:)))) apropo de culmea ironiei. Totuși nu cred că există vreun astfel de risc, majoritatea utilizatorilor au deja biserica lor de baștină.
|
|
|||
|
|||
![]()
Incearca la Biserica Domnita Balasa din zona Unirii.
|
|