![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
În prealabil postat de Miha-anca
Prin rugaciune. Inaintasii nostri erau mai credinciosi decat noi. Parcă-i văd cum își ascuțeau creștinește baionetele.
|
|||
|
|||
|
Ei, nu la asta m-am gandit, ci la o mama din Apuseni, care i-a promis fiului ei, care pleca pe front, ca el se va intoarce teafar acasa. Aceasta femeie s-a rugat Maicii Domnului pentru fiul ei; iar fiul a povestit, ca inaintea fiecarui atac inamic, el era trimis cu treaba departe de acel loc, scapand astfel cu viata, ca prin minune.
|
|
|
|||
|
|||
|
In privinta III Razboi Mondial, se spune ca acesta a inceput, incet, incet in 2008. Ar trebui sa ne uitam pe mapamond si sa vedem unde mai e pace...
In una dintre proorocii se spune: atata timp cat se bat cu ciomege, nu-i luam in serios; dar curand vor incepe sa arunce cu bombe... |
|
|
|||
|
|||
|
Conflicte militare regionale au fost, sunt si vor mai fi, insa cam mult spus ca äl treilea razboi mondial a inceput""!
Mai sunt destule zone neafectate de astfel de conflicte militare- Australia, Canada, tarile scandinave, etc! Ma intreb cum in Australia de exemplu (unde exista si acolo mai multe grupuri etnice cu religii diferite) se pot intele cu totii, fara a exista conflicte interetnice sau intereligioase, insa in Iugoslavia s-a ajuns sa se omoare vecini cu vecini in anii 90'' numai pentru ca erau de alta etnie sau religie ?! Iar in privinta situatiei din Coreea de Nord, aceasta s-ar putea rezolva simplu, printr-o intelegere intre SUA si China: SUA sa fie de acord ca Taiwan sa reintre in componenta statului chinez (asa cum ar fi normal- eventual dupa modelul cu Hong-Kong ö tara doua sisteme""), iar China sa nu mai sprijine regimul anacronic nord-coreean si unificarea Coreei sa se faca la fel cum s-a facut in 1990 unificarea dintre RFG si RDG. |
|
|
|||
|
|||
|
Este o minune coplesitoare jertfa pentru celalalt!
http://deveghepatriei.wordpress.com/...ntru-celalalt/ |
|
|
|||
|
|||
|
Da, intradevar! In momentul cand iubesti pe cineva cu adevarat (sotie, prietena, iubita, copii, parinti) faci tot ceea ce e omeneste posibil pentru ei!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|