![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum nu inseamna ca toti cei care saruta icoanele o fac dintr-o profunda evlavie si credinta autentica - pentru unii este un gest reflex de imitatie sau conformism social, dar poate spre norocul tau (si nefericirea ei) prietena ta este in categoria celor care o fac din motivele bune. Citat:
Citat:
Citat:
Imi spunea cineva ca "el nu e de acord cu mersul la biserica, ca a discutat el cu niste preoti cu functii si i-au spus ca important e sa-l aiba pe Dumnezeu in inima si ca asta pune in practica, in tot ce face il are pe Dumnezeu in gand" Peste doar cateva ore, mi-a si demonstrat cum intelege lucrul asta: Fiind la o slujba de pomenire pentru socrul sau, cativa tigani au venit si ei la inmormantare, crezand probabil ca vor obtine ceva de pomana, nestiind ca pomana este planuita pentru mai tarziu si cu invitatii exclusiviste (rude, prieteni). Ei bine, nu stiu cum s-a impiedicat de un tigan din asta, si a si dat drumul la gura.. Te las pe tine sa ghicesti cat era Dumnezeu de prezent acolo. Nu cred, sunt sigur ca si tu esti un bun exemplu in sensul in care mentalitatile de genul asta produc "credinciosi".