![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
... decât cu femeia lui.
Last edited by Demetrius; 29.08.2013 at 04:45:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici par.Cleopa nu era pt impartasania deasa ci cu vrednicie. Sa stii ca nu imi fac griji pt par.meu duhovnic ,nu ajung eu nici la sfertul masurii lui ,Dumnezeu il binecuvanteaza cu har peste har ,chiar daca are aceste principii , dupa tine gresite. Bine ar fi sa nu mai pacatuim numai ca ne impartasim des . Speram de la tine mai multa tevzie ,dar vad ca te iei de preoti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru copil. Nu am auzit sa alpatezi un copil pana la 2 ani . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Raspunsul tau seamana cu ce au facut fariseii cand i-a intrebat Hristos de unde e botezul lui Ioan. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca iti doresti un copil si insisti constant, se poate sa obtii exact efectul invers. In schimb, daca mai faci si pauze, flacara e mai puternica si-l concepe si pe bebe! Asa ca Dumnezeu iti va rasplati nevointa de a te abtine.
Last edited by antoniap; 28.08.2013 at 13:23:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Prea multa autoritate acordata cuiva care NU a fost, inca cel putin, canonizat. Un bun amic de-al meu, ortodox practicant, il defineste scurt ca vrajitor. Si, oricum, "chiar" sfintii fac greseli. Deci...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa inteleg ca acum te ascunzi in spatele "altora"? Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
O interdictie medicala?
|
|||
|
|||
![]()
Nu am inteles dar daca ti-e jena sa ma lamuresti public, atunci P.M. :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nicidecum sa ma ascund in spatele lor . Nici fariseii nu au dat un raspuns pentru ca si ei trebuiau sa aleaga una din cele doua variante ,nu sa prefere ambiguitatea. Last edited by anita; 28.08.2013 at 14:23:57. |
|