Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.09.2013, 00:28:29
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Asta nu-ti da tie dreptul sa vorbesti ca pe tarlaua de la tara sau mai bine zis ca de dupa blocurile gri!
Cum poti sa te exprimi in acest fel injurios pe un forum ortodox ?
Parintele tau duhovnic stie cum te adresezi altor oameni?

De iti versi nervii si refularile in discutii si debateri cu alti useri? De ce nu le vorbesti asa primarilor si politicienilor pe care i-ai ales sa-ti rezolve problemele publice si administrative???
Inadmisibil!
-eu nu am mai fost la vot de muuult de vreo 15 ani,asa ca nu am ales nici un primar si nici un politician
Reply With Quote
Vechi 03.09.2013, 00:43:03
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Prea multe subiecte colaterale!
Acum ce ne intereseaza pe noi ce fac bogatii cu banii? Fac ce fac de pe vremea Mantuitorului,toti vom plati pt faptele noastre si vom fi judecati!
Intradevar un copil a murit iar unii discuta ce extrentricitati isi permit unii pt ANIMALELE LOR DE COMPANIE!!!
Acuma sincer ce legatura are cu subiectul cainilor strazii???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2013, 00:45:50
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

pai trebuie sa aibe si ei ce manca, ca saracii prea sunt batuti de soarta din cauza oamenilor...asa cum sustinea cineva mai sus....
Vechi 03.09.2013, 01:03:59
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Intradevar un copil a murit iar unii discuta ce extrentricitati isi permit unii pt ANIMALELE LOR DE COMPANIE!!!
Acuma sincer ce legatura are cu subiectul cainilor strazii???
Are legătură: cu cât mai multe animale (câini) de companie, cu atât mai puțini câini vagabonzi. Poate!...

Un vecin, iritat de subiectul câinilor vagabonzi, a luat anul trecut pe unul dintre aceștia la el acasă. Un puiandru bolnav, o cățelușă vai de mama ei...
A îngrijit puiul, l-a dus la doctor, i-a cumpărat lesă, în fiecare seară vine cu câinele la piața Miniș unde unii dintre noi jucăm șah. Joacă și dânsul, timp în care cățelușa își face turele prin părculețul special amenajat pentru câini sau așteaptă cuminte, legată cu lesa de un copac din apropiere.
Din păcate sunt mai departe probleme cu ceilalți câini, cu vagabonzii care nu-i lasă "fata" în pace ....:)
Și cu ironiile românașilor care îl iau peste picior, deși ei nu au mișcat un deget să participe cumva la rezolvarea problemei.
Ăștia suntem! Ce-am semănat, asta culegem.

Ce poate ieși din nepăsare, lene și delegarea la nesfârșit a responsabilității?
Reply With Quote
Vechi 03.09.2013, 09:16:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-eu nu am mai fost la vot de muuult de vreo 15 ani,asa ca nu am ales nici un primar si nici un politician
Pai n-ai ce sa alegi, atat timp cat toti sunt hotii lui AliBaba doar impartiti in tabere.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36