![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
"E ciudat sa mergi cu gaina pe strada prin Romania pentru ca noi suntem mai inapoiati, in Anglia si in America nu e ceva ciudat. Cu ce e diferit sa mergi cu cainele prin oras, gaina este mai mica si face mai putina muradarie. Am dat aproximativ 5 milioane pe ea"
Iulia Albu.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Exact ce scriam mai sus, din prea multa imbuibare, si-a cumparat o gaina si cica noi am fi inapoiati ca nu o plimbam cu lesa pe strada, cata prostie si snobism! Sa dai 5 mil pe o gaina cand unii batrani traiesc din 5 mil pe luna, chiar zilele astea am citit despre un caz in care o batrana traia cu un mar pe zi, restul banilor ii dadea pe intretinere, si tuta aceasta isi ia gaina cu 5 mil! |
|
|
|||
|
|||
|
de unde reiese ca as arde otravurile pt animale?
eu mi-am castrat cainele cu 80 de lei , procedura nu este foarte scumpa, dar desigur ar fi mai ieftina eutanasierea. am afirmat ca sunt impotriva cainilor fara stapan, si mai ales impotriva celor care ii hranesc sau ii abandoneaza pe domeniul public. siguranta cetateanului trebuie sa primeze. personal nu sunt de acord cu adaposturile canine atata timp cat sunt finantate din bani publici. daca se autofinateaza sau primesc donatii treaba lor. pana la urma sa le faca ce le-or face si sa nu mai fim cunoscuti pt asta; acum cativa ani un turist japonez (cred) a murit in aceleasi conditii pe calea victoriei...
„Dumnezeu poartă pașii omului” Last edited by Jamaica; 03.09.2013 at 15:55:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu propun eutanasierea sau orice metoda drastica si eficienta. Nu este etic sa ucizi un animal dintr-o pofta sadica, este etic atunci cand ucizi un animal pentru protectia si supravietuirea semenilor. Suntem in varful lantului trofic si avem responsabilitatea de a pastra echilibrul natural al acestei planete. Dragostea pentru om (pentru copiii nostri) primeaza in fata dragosteai catre animale. Nu dati vina pe politicieni! Ei sunt doar efectul secundar al numerosilor cetateni romani care in instabilitatea lor emotionala, confunda dragostea de natura cu dragostea pentru om. Orice om iubeste cainii si toata natura in general, insa dragostea catre aproapele trebuie sa fie pe primul loc.
Condoleante parintilor, sper ca Dumnezeu sa le aline suferinta! P.S: Am avut mai demult o discutie pe tema asta cu un prieten si am ajuns sa analizam replica asta care ni se baga pe gat frecvent: "cainii simt frica, daca nu ii provoci nu musca...". El mi-a dat o comparatie care mi-a placut:"e ca si cum ai avea o arma incarcata indreptata spre tine. E foarte putin probabil sa se declanseze singura, dar preferi sa nu stai in fata ei." => Deci ce facem? Parasim orasele invadate de caini ca nu suntem capabili sa ne asiguram siguranta noastra si a copiilor nostri?
|
||||
|
||||
|
Mie mi se pare ca acest caz, caruia ii inteleg gravitatea, este intors de presa pe toate partile ca sa se abata atentia de la un eveniment national ultra-important - cazul Rosia Montana. Ma gandesc ca daca s-ar face referendum si pentru eutanasierea cainilor vagabonzi, s-ar stabili pragul necesar.
Nu stiu de ce nu ma mira, dar cainele care l-a ucis pe copil ar fi fost sterilizat si microcipat de catre un ONG. Probabil ca fusese adoptat de un "iubitor de animale" care i-ar fi dat apoi drumul pe strada ...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si eu sunt de aceesi parere...e plina presa numai de subiectul asta. Iar cazul Rosia Montana e aproape ignorat.
|
|||
|
|||
|
oricum cazul este de o gravitate majora
|
|||
|
|||
|
...cel privind Rosia Montana depaseste perspectiva unei tragedii individuale/familiale. E vorba si de viitori copii, care pot fi otraviti, mai mult sau mai putin indirect, de jegul acela de "companie miniera".
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In alt plan de idei, pana nu se intampla o tragedie ca aceasta (cu copilul de patru ani), care sa fie bineinteles mediatizata, problema cainilor este una uitata complet de autoritati. Este nevoie ca din cand in cand cineva sa moara (ce jertfa uriasa!!!) ca sa se aduca in discutie o problema ce ne terorizeaza de atatia ani. Un referendum pentru eutanasierea cainilor vagabonzi este mai mult decat necesar. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 18:08:53 |
| Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 12:43:36 |
|
|