![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu propun eutanasierea sau orice metoda drastica si eficienta. Nu este etic sa ucizi un animal dintr-o pofta sadica, este etic atunci cand ucizi un animal pentru protectia si supravietuirea semenilor. Suntem in varful lantului trofic si avem responsabilitatea de a pastra echilibrul natural al acestei planete. Dragostea pentru om (pentru copiii nostri) primeaza in fata dragosteai catre animale. Nu dati vina pe politicieni! Ei sunt doar efectul secundar al numerosilor cetateni romani care in instabilitatea lor emotionala, confunda dragostea de natura cu dragostea pentru om. Orice om iubeste cainii si toata natura in general, insa dragostea catre aproapele trebuie sa fie pe primul loc.
Condoleante parintilor, sper ca Dumnezeu sa le aline suferinta! P.S: Am avut mai demult o discutie pe tema asta cu un prieten si am ajuns sa analizam replica asta care ni se baga pe gat frecvent: "cainii simt frica, daca nu ii provoci nu musca...". El mi-a dat o comparatie care mi-a placut:"e ca si cum ai avea o arma incarcata indreptata spre tine. E foarte putin probabil sa se declanseze singura, dar preferi sa nu stai in fata ei." => Deci ce facem? Parasim orasele invadate de caini ca nu suntem capabili sa ne asiguram siguranta noastra si a copiilor nostri?
|
||||
|
||||
|
Mie mi se pare ca acest caz, caruia ii inteleg gravitatea, este intors de presa pe toate partile ca sa se abata atentia de la un eveniment national ultra-important - cazul Rosia Montana. Ma gandesc ca daca s-ar face referendum si pentru eutanasierea cainilor vagabonzi, s-ar stabili pragul necesar.
Nu stiu de ce nu ma mira, dar cainele care l-a ucis pe copil ar fi fost sterilizat si microcipat de catre un ONG. Probabil ca fusese adoptat de un "iubitor de animale" care i-ar fi dat apoi drumul pe strada ...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si eu sunt de aceesi parere...e plina presa numai de subiectul asta. Iar cazul Rosia Montana e aproape ignorat.
|
|||
|
|||
|
oricum cazul este de o gravitate majora
|
|||
|
|||
|
...cel privind Rosia Montana depaseste perspectiva unei tragedii individuale/familiale. E vorba si de viitori copii, care pot fi otraviti, mai mult sau mai putin indirect, de jegul acela de "companie miniera".
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In alt plan de idei, pana nu se intampla o tragedie ca aceasta (cu copilul de patru ani), care sa fie bineinteles mediatizata, problema cainilor este una uitata complet de autoritati. Este nevoie ca din cand in cand cineva sa moara (ce jertfa uriasa!!!) ca sa se aduca in discutie o problema ce ne terorizeaza de atatia ani. Un referendum pentru eutanasierea cainilor vagabonzi este mai mult decat necesar. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Duminica, a avut loc la Brasov, in fata prefecturii o timida si anemica manifestatie pro Rosia Montana. |
|
|
|||
|
|||
|
un ursulet as adopta eu , si l-as plimba in lesa prin parc ca sa nu se mai ia cainii de mine
|
|||
|
|||
|
Foarte buna ideia! :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by aubergine; 03.09.2013 at 22:11:46. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 18:08:53 |
| Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 12:43:36 |
|
|