Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2013, 21:19:55
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
[b]

Model de sesizare la CNA împotriva Prohomo TV si a emisiunii "Patru nunti si o provocare". Este obligatoriu sa mentionati numele, prenumele, adresa de e-mail si adresa postei, telefonul, postul tv, ora de difuzare, altfel sesizarea nu va fi luata in considerare. DATI CLICK PE LINK.http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html

Conținutul reclamației :

"În data de 11 septembrie, începând cu ora 20:30 postul PRO TV a difuzat emisiunea "Patru nunți și o provocare", în cadrul căreia s-au difuzat imagini de natură a bulversa dezvoltarea psiho-socială a copiilor si a persoanelor cu probleme de relaționare socială. Mai precis, în emisiunea în cauză s-a oficiat o "căsătorie" între doi homosexuali, lucru care contravine Codului Civil românesc aflat în vigoare, si s-a pus un accent excesiv pe momentele de tandrețe, (sărutări, mângâieri etc) arătate în prim-plan.

Mai mult, în cadrul aceleaiași emisiuni s-au făcut remarci ofensatoare la adresa Bisericii Ortodoxe Române, comunitate al cărei membru sunt, împreună cu familia mea.
Consider emisiunea ca facând parte dintr-un proces de reeducare prin divertisment, pentru ca reperele după care a funcționat societatea și familia până astăzi să fie distruse.

În numele copiilor mei, precum și al legislației CNA care pune pe primul plan protecția fizică, morală și mentală a minorilor, vă cer să opriți de la difuzare această emisiune și sa dispuneti sancționarea drastică a postului PRO TV."
-era postat pe prima pagina,de aceea am creat acest topic ca sa trimiteti la cna reclamatie
Reply With Quote
Vechi 15.09.2013, 21:41:41
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit parere !

Din pacate, asistam de-o vreme la o bulversare a societatii in sensul unei intoarceri cu susu-n jos !!!

Am ajuns, noi o majoritate buna si normala, sa fim condusi,de minoritati anormale !!!

Pe noi ne conduc, aia care vor cani pa strazi, homosexualii cara mai au putin si vor eoficializa casatoriile lor anormale, hotii care ne fura...si tot asa ,exemplele curg garla !!!
Reply With Quote
Vechi 15.09.2013, 21:43:44
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Mai degrabă cu fața-n spate.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2013, 20:30:16
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

PRO TV, dat în judecată pentru prima "nuntă" gay

http://ro.stiri.yahoo.com/pro-tv-dat...060908452.html

"PRO Tv a fost dat în judecată pentru organizarea și difuzarea primei "nunți" de homosexuali din România, în cadrul emisiunii „Patru nunți și o provocare”, informează joi wowbiz. 30 de ONG-uri, un arhiepiscop și câteva vedete din showbiz s-au aliat pentru a protesta împotriva emisiunii pe care o consideră un atac la una dintre valorile fundamentale ale umanității: familia, ca uniune sacră între un bărbat și o femeie.
Emisiunea „Patru nunți și o provocare” a fost precedată de proteste ale societății civile, care a tras semnale de alarmă că televiziunea are (sau ar trebui să aibă) un rol educativ și că este nociv să impregnezi mințile celor din audiență, printre care copii și adolescenți cu discernământul încă în formare, cu ideea că o căsătorie între două persoane de același sex este ceva firesc.

În ciuda protestelor, Pro Tv a dat totuși emisiunea pe post iar săptămâna trecută, românii au putut asista la "prima căsătorie" între doi homosexuali.
În România, conform art. 259 din Codului Civil al țării, capitolul “Familie”, "Căsătoria este uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie, încheiată în condițiile legii", așadar, pentru oficierea primei "castorii" între doi bărbați, Pro tv a trebuit să aducă un (o doamnă) pastor, tocmai din Florida, unde mariajele gay sunt ceva permis."
Reply With Quote
Răspunde