![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Caută-ți mai bine un duhovnic, nu spera că ai să-ți afli ajutorul pe net.
|
|||
|
|||
![]()
Mi-a zis sa il parasesc, si pentru ca nu am putut sa o fac, m-a parasit parintele duhovnic.
Nu au trecut decat 3 luni de cand l-am descoperit pe Domnul, nu ma simt destul de puternica sa iau o decizie radicala si pentru ca am citit astazi ca iti poti impartasi gandurile cu fratii pentru usurarea sufletului ,daca nu ai duhovnic mi-am zis sa-mi incerc aici norocul. Last edited by anonimA; 15.09.2013 at 20:58:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prietenul tau se drogheaza, bea si nu vrea sa stie de Dumneze. Astea sunt destule motive sa rupi relatia cu el. Tu zici ca vrei sa-l ajuti. Intai ajuta-te pe tine, si cand o sa fi tu sigura pe tine, vindecata de patimile trecutului, poti incepe terapia cu el. Daca vrei conversatii pentru usurarea sufletului pe un forum de discutii, chiar daca este ortodox, iti vei pune la mare incercare rabdarea nu norocul. Sfatul meu este sa te apuci mai intai sa citesti cat poti din cele ce s-au scris pe diversele subiecte "de suflet" de aici si daca crezi ca va vei rezista la artileria unora dintre veterani atunci continua dialogul. Mult succes! |
|
|||
|
|||
![]()
Ce sa-ti spun? O casatorie nu se intemeiaza pe mila, ci pe dragoste. Un proverb spune ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. Duhovnicul tau a tras un semnal de alarma. Uneori pentru saptamana chioara in care nu vrem sa auzim decat ce gandim noi putem suferi ani de zile sau chiar toata viata.
Stai potolita, nu lua nicio decizie cu privire la maritis. Nu te zoreste nimeni. Roaga-te si asteapta sa gasesti un baiat crestin, sa mergi impreuna cu el la biserica. Conteaza mult sa poti intemeia o familie crestina. In ce priveste duhovnicul, cred ca a luat o masura radicala, ca sa te trezeasca. Daca mergi si spui ca-l asculti, te primeste imediat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si chiar daca ar fi facut asa, nu vad ce te-ar fi impiedicat sa gasesti altul. Eu nu cred ca povestea e reala, miroase a falsitate mieroasa de la un capat la altul.
|
|||
|
|||
![]()
Din putine cate am inteles pana acu "artileria" nu e decat in prilej de a te smeri.
Nu vreau sa risipesc nici timpul vostru si nici al meu, un duhovnic intentionez sa gasesc, dar am fost ocupata cu niste restante. Si de asemenea doresc sa ma inscriu in Ascor ptr a gasi tineri cu aceleasi preocupari. Adevarul il vad si il simt si eu, dar am avut nevoie sa il aud de la altcineva, cum se zice, sa-mi bage cineva mintile in cap. Nadajduiesc ca pe masura ce ma voi intari in credinta si voi cunoaste oameni ce cugeta cele ale duhului, voi face pasul decisiv. Multumesc! |
|