![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Au fost discuti pe tema daca ne luam cum vom face. Copilul meu e botezat la ortodoxi, euam spus ca trec si eu la ordodoxi sa fim o familie cu o religie.
Nu vreau sa intru in amanunte care nu imi fac bine dar va trebui sa o fac pentru a intelege situatia incordata in care sunt. Tatal ei e mana dreapta a preotului si administrator la cimitir. Eu am mers cu el de cateva ori la biserici dar nu imi plac oameni care atunci cand sunt in biserica au cerculetzul pe cap si cand iasa avara din biserica lasa cercul undeva la intrare sa il ia data viitoare. Spun asta pentru ca am vazut cum bea pe ascuns si merge la tiganci sa faca prosti cu ele. Mama ei din gura spune sa nu mai bag alcool in casa si cand vine in vizita aduce ea. Toata vara a stat nepoata lor la noi si am avut grija de ea ca de copilul meu. Si cand am avut nevoie de cineva sa stea cu copilu meu o noapte ca am mers la un botez, s-a tras deoparte mama ei. (Am mers la botez ca DJ. sa fac un ban nu sa ma distrez. Am luat copilu cu mine.) Parinti fetei fac diferente intre propi copii si propi nepoti foarte mari. Nu vreau sa creada cineva ca ii judec, dar ma doare sufletul cand stiu ca eu fac aceleasi gesturi penru copilul meu si nepoti lor, iar cand e vb de copilul meu il da de o parte. Cu boala care o am dar am un copil sanatos si cu respect. A crescut cu dragostea oferita de mine caci mama lui a plecat cand avea un an. Intr-o zi stiu ca D-zeu imi va face ordine in viata dar pana acolo ma mananca Sfinti. Povestea mea mai detaliata o puteti gasi pe http://deeeduard.3x.ro |
|