Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Frate Florine, iartă-mă dar eu cred că Medicina nu e un domeniu al filosofării populare ci o știință veche și complexă, cu mii de subtilități care scapă omului de rând.
E ca și Teologia.
Mulți au impresia că se pricep să înțeleagă corect actul medical, respectiv chestiunile teologice. Mai rău e când, seduși de aparențe, oamenii încep să și pledeze, să militeze fierbinte, să preseze și să pună ordine în domeniile unde nici măcar amatori cumsecade nu pot fi considerați.
Nu, nu cred că așa se gândește subiectul medicamentelor și al vaccinurilor.
Eu, mă rog, văd lucrurile în cu totul perspective, am alte ancore.
Am convingerea că spuneți multe enormități dar nu e treaba mea să mă cert la infinit cu voi. Pierd vremea și îmi risipesc inutil pacea sufletească, ba, mai mult, vă dau și vouă dureri de cap și, mai ales, vă hrănesc iluzia că spuneți lucruri vrednice, care se cer apărate viril...
Faceți cum voiți. În definitiv, la câte se exprimă azi în public, naivitățile de pe topicul ăsta sunt un mizilic.
|
Înainte de mai scrie enormități adică de a te face avocatul celui rău îți recomand cu căldură să consulți un duhovnic îmbunătățit (de preferat starețul unei mănăstiri) pe tema vaccinurilor. Ai discutat cu un duhovnic pe acestă temă?
Te rog explică-mi care este rostul vaccinului anti hepatita B la un copil de 2-3 zile? Hepatita B este o boala virala cu transmitere sanguină și sexuală. Dacă tu îi găsești rostul la un copil abia născut înseamnă că vorbim limbi diferite. Fiecare e liber să aleagă, de ce nu dați această libertate celor care împărtășesc acest gând de a nu-și vaccina copilul? De pseudoargumente, pardon, atotștiința vostră cei antivaccin sunt străini.