![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si regele/domnitorul nu a fost uns ? De ce ne surprinde in prezent ideea de "incoronat de sus"? In fine. Nu e topicul potrivit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Si crestinii-ortodocsi sunt oameni cu patimi si pacate. Nu suntem sfinti. Asa ca sa nu arucam cu noroi in crestinismul ortodox sau in Biserica ptr. ce se scrie p acest forum.
* Din cate stiu eu, pe acest topic nu se discuta despre toti cainii, ci despre cainii de pe strazi. Nu e vorba doar de 1-2 caini rataciti. Vorbim de mii de caini, care stau in hainte. Caini nascuti si "dresati" pe strada, adica salbatici. Si nu sunt doar in Bucuresti, sunt in f.multe orase. Cum necum, sa se rezolve problema: eutanasiere, adaposturi, adoptie, cum o fi, numai sa se rezolve. * Nu stiu daca a fost riscat sau nu sa ma bag in cotetul cainelui. Aveam pana in 3 ani. Si dupa cum am mai spus, cainele era f.bland, crescut de pui de bunica, era si batran. Nu putem compara reactiile unui om cu reactiile unui caine. Cainii au daor instincte si atat! Nu gandesc, nu au sentimente ca noi, nu se oftica etc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe cand cainele este mereu de acord si la dispozitia stapanului,conferindu-va o imensa senzatie de stpanire si putere,pe care ati dori sa o aveti si asupra oamenilor,dar nu se poate !!! Deci, pana la urma cine sunt frustratii ???!!! Noi,care ne aparam de agresiunea cainilor de pe strazi, sau dvs.,care va inconjurati (sufleteste vorbind) de iubirea si docilitatea cainelui,tocmaI PENTRU CA NU ATI REUSIT PANA ACUM SA LE GASITI LA OAMENI ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Jennifer Aniston sustinea la un moment dat ca prefera mai degraba un caine decat un barbat pentru ca este un companion mai bun si ofera dragoste neconditionata !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unii de pe aici se pare ca nu inteleg un lucru elementar, cainii nu sunt oameni asa ca nu trebuie sa le plangem atat de mult soarta, mai bine am plange soarta oamenilor si copiiilor muscati si omorati. Daca privim cainii ca pe oameni si le atribuim sentimente gandire, automat vom ajunge sa ii ridicam pe un piedestal, sa facem comparatii si sa spunem oamenii sunt rai, cainii sunt buni, ei nu m-au tradat. Multi se fac ca nu vad sau uita faptul ca un caine este bun cu tine, fidel atata timp cat il hranesti, daca nu l-ai mai hrani te-ar ataca sau in cel mai rau caz te-ar manca, vezi cazul unor oameni morti si mancati de caini sau pisici. Last edited by aubergine; 19.09.2013 at 14:46:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Absolut penibil, sa te pui sa compari cainii cu barbatii, de-a dreptul jignitor pentru barbati, eu, ca barbat m-as simti foarte prost sa stiu ca fosta mea sotie, prietena, in speta, Aniston ar spune asa ceva!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu pot intelege cum pot unele femei sa gandeasca in halul asta, pai poate un caine sa inlocuiasca un barbat, din toate punctele de vedere ma refer, trebuie sa fii deranjat rau la minte sa gandesti asa! |
|
|||
|
|||
![]()
Mancarea din mine cere azil politic in exterior. Urgent! Pai sa se spele vedeta in cauza cu cainele pe...cap. Fiintele umane normale prefera tot fiinte umane.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|