![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=cezar_ioan;534588]Din cele scrise de tine, reiese că atunci visai cumva, acum visezi așa... Măi, măi, măi...:)
Pisi, oare tu ești cam mereu visătoare?... Și ți-ai extins visarea,grandios, până la ... Însuși Dumnezeu?... Acum Îl visezi, Pisi, pe Hristos în rolul de Motan? Nenorocita asta de visare!... Puturosul ăsta de răsfăț!... Trândăvia asta scârbavnică!... Dracii ăștia meșteri mari!... În cazul de față, dracii cei mai scârbavnici, care îl pun în capul fetelor pe Însuși Hristos ca amant... Sunt dracii teologali, Pisi... Dracii teologali! Lasă prostiile și treci mai repede la pocăință. Iar asta înseamnă gata cu visările, mai întâi. P.S. Nu pot să nu râd văzînd ce își dorește Pisi: cică un bărbat nou (mai întâi asta, că s-a plictisit de ăl vechi) căruia să îi pună în contract: "Tu fii smerit, blând și totodată drept, că eu vreau să rămân rea, egoistă și mândră. Rușinîndu-mă. - Batem palma?" De mult n-am mai râs așa!.....:))))) i M-am rusinat de ce ai putut scrie. dar m-am rusinat pt ca ai dreptate un pic. Visez pt ca e greu si dureaza o viata intreaga poate sa devii smerit sau sa dobandesti alte virtuti. Ce sa zic ... mi-e teama ca datorita slabiciunii mele, in sensul ca nu voi fi atenta la mine ci mai mult la el voi pierde mantuirea. Aceasta e problema mea egoista stiu ,dar n am de ce sa ma ascund momentan sunt o fiinta care s-a lepadat de niste apucaturi urate si doar atat. N-am smerenie nici blandete nici nimic n-am nici o virtute. Iar principala mea caracteristica e slabiciunea si nestatornicia.. Iata adevarata mea probleme : problema mantuirii! Iar gandul care nu-mi da pace e ca daca acel sfat al duhovnicului e de la Insusi Duhul Sfant, daca aceea e voia Sa pt mine. Ma simt o larva fara nici o putere. |
|