Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.09.2013, 22:39:18
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Alin,

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Categoric nu, poti de ex. citi literatura de doi bani scrisa de unii care nu-si merita titulatura de doctor, cum ar fi dna. Todea Gross, sau pur si simplu poti lua cu usurinta o decizie cvasi-arbitrara, ca asa ai auzit de la nu's ce autoritate suprema in domeniu, aka staretz de manastire cu coada la vizite pana la poarta.
Nici eu nu-s de părere că duhovnicii / stareții ar trebui să dea sfaturi medicale, decît dacă au cunoștințe solide în domeniu.

Citat:
Am observat ca nu prea agreezi ideea autodocumentarii, preferi mai degraba sa mergi pe mana autoritatii supreme reprezentate de cutare sau cutarescovici, alesi de obicei prin criterii care aduc a metoda de tip trial & error. :)
Pe ce criterii să aleg prima carte pe care s-o citesc? Zi-ne tu una de referință pe care ai citit-o, scrisă de cineva care-și merită titlul de doctor, și pot să încep cu ea. Eu nu am cum să face deosebirea între autori, care e păcălici și care e o savant, cu autoritate în domeniu.

Am mers pe varianta fără vaccin pentru că nici măcar pastile nu-mi cumpăr decît dacă am neapărată nevoie. Sînt convins că medicina are multe de învățat și produsele scoase la raft fac mai mult rău decît bine (efectele secundare sînt cu duiumul). Tehnologia de fabricare a medicamentelor / vaccinurilor nu e făcută public, decît la modul vag-teoretic = praf în ochi. Deci cum să optez pentru vaccin, cînd pentru mine chimicala artificială produsă la scară industrială e o erezie? Nu cred că greșesc cînd aleg întotdeauna calea naturală 100%.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38