![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai mai Yasmina, ne parasesti pentru atata lucru? Stii ca unii de pe aici sunt batuti in cap si oricate argumente as aduce eu sau tu, tot cu ale lor raman. Inteleg ca e frustrant, si pe mine ma supara modul in care antiecumenism "promoveaza" topicul asta, dar am ales sa ignor.
Nu pune chiar asa la suflet, unii oameni pur si simplu vor sa ramana in incapatanarea lor nebuna, sunt ca un copil mic care isi astupa urechile si zice "na na na na na" si nu mai vor sa auda nimic. Uneori, sa stii ca asta inseamna ca ai dreptate, ca ai adus puncte si argumente valide la care ei sunt prea slabi sau ... ca sa-ti raspunda. La mine a devenit ceva de genul: Ah, ceva nou in topicul asta, ia sa vedem ce e... apoi vad ultima postare de catre antiecumenism si nici nu mai intru, ca sigur sunt alte poze luate de pe internet cu oameni cu diferite rani, cauzate sau nu de caini. Eu raman la parerea mea, si anume ca toata povestea e putin cam suspecta, in toate interviurile nici parintii nici bunica nu par sa fie afectati. NU am vazut parinti ATAT de reci in viata mea, care sa fie atat de indiferenti. Iar bunica aia trebuia trasa la raspundere, ca statea pe banca si spargea seminte si discuta cu celelalte batrane despre ultimul serial din "Jose Armando" in timp ce copii umblau de capul lor. Nu stiu exact ce s-a intamplat si daca copilul acela chiar a murit asa cum zice bunica/parintii, dar ceva e putred la mijloc, iar eu nu inghit minciuna asta. Reactia parintilor si a bunicii e muuuuuult prea suspecta sa pun botul la prima poveste care mi se serveste. |
|
|||
|
|||
![]()
Oh, vai, uf, ptiu, câh!
Lady, o Lady, of!... Păi se poaaaate? Înapoi la maniere, vă rog!.............:))))) |
|
|||
|
|||
![]()
Degeaba stau in Germania ca tot romana are cele mai tari expresii! :D
P.S.: Am zis sa fiu si in tema cu topicul, asa ca... iertare! :)) Last edited by Lady Brightside; 24.09.2013 at 02:06:00. |
|
|||
|
|||
![]()
...........:))
No problem. Dar să nu se mai repete!........:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat: