![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna intrebare. Quod attinet numitul vladuca ioan, stiu si eu ceva despre caracterul lui.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau poti sa te intrebi cati oameni a omorat medicina si cati a salvat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De intrebat ma intreb,dar imi este teama sa nu ajung violentata verbal ca mai sus deoarece unii te pot pedepsi rau daca gandesti diferit sau doar pt faptul ca gandesti,oricum!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-din partea mea poti sa afirmi orice ,ca esti pt vaccinuri sau impotriva e treaba ta,e parerea ta...nu ma afecteaza deloc |
|
|||
|
|||
![]()
Nee, ti-am jignit tie scala de valori construita cu copy/paste, am dat intr-un idol (si mai multi de fapt), pentru asta ti-a sarit mustarul de copchil prost crescut.
|
|||
|
|||
![]()
-esti prea fraier ca sa ma cert cu tine,Vladuca am vazut cine este, tu esti...nimeni
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. sentinta venita de la un ...nimeni. ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|