![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ți-am dat eu nu cred că e toată conferința, dar mai găsești frânturi din ea dacă dai un search. Last edited by ovidiu b.; 26.09.2013 at 21:52:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ovidiu b.; 26.09.2013 at 22:07:06. |
|
|||
|
|||
![]()
continuarea conferintei:care a avut loc la Suceava, in septembrie 2013. Au participat Pr. Iustin Petre de la Manastirea Sfantul Ioan Casian (din Constanta), dr. Ioan Vladuca (cercetator), dr. Mircea Puscasu (medic stomatolog), precum si dr. Valeriu Gavrilovici (medic chirurg), sotia acestuia (medic), si alte persoane din sala.
Ce nu stiati despre vaccinuri - Pr. Iustin Petre http://www.youtube.com/watch?v=XGOYIRPu-8s Ce nu stiati despre vaccinuri - Ioan Vladuca http://www.youtube.com/watch?v=6GXS3C5cJ1Q Ce nu stiati despre vaccinuri - Intrebari si raspunsuri http://www.youtube.com/watch?v=ANBSWw-fE1E Ce nu stiati despre vaccinuri - Dr. Valeriu Gavrilovici http://www.youtube.com/watch?v=_GKrpeidXWY Last edited by antiecumenism; 26.09.2013 at 22:40:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Personal am citit doar câteva mesaje de pe topic, astfel încât habar nu aveam de acel text, nu știu cui și în ce context l-ați adresat, ieri l-am văzut prima dată, în mesajul dnei Mihaela. Mi-am dat seama imediat că e ori scos din context, ori cine știe ce o fi cu textul acela. Dvs aveți un mod de exprimare foarte frumos și elevat (așa cum se poate observa cu ușurință din mesajele pe care le-ați scris, de-a lungul timpului, pe teme teologice, filosofice, psihologice, medicale etc). De aceea, evident că un astfel de fragment (citat nu știu de unde de către doamna Mihaela) nu poate fi decât o glumă scoasă din contextul în care a fost formulată. Vă mulțumesc pentru gândul de a-mi adresa acest mesaj! O noapte binecuvântată!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci cine are o autentica obsesie pentru acel cuvant?
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Ai dat copy/ponta la unele tampenii de nu's cate ori, n-ar trebui sa-ti fie prea greu sa mai dai o data aceasta informatie (daca exista). Citat:
Dar desibur, cineva cu minte sucita intr-o directie, nu poate realiza decat un singur aspect al povestii. Citat:
Dar de unde sa stii tu, tu repeti doar ca papagalul ce zic altii. Citat:
Si dna. Gross are un venit de la cabinetul medical personal de peste 10.000 RON/luna, conform declaratiilor depuse la MF, inseamna ca asta e suficient sa demonstreze ca e asemenea vanzatorilor de heroina si cocaina? -sunt si lucruri rele in sine atata timp cat otravesc,imbolnavesc sau ucid[/quote]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar unii numesc asta "ortodoxie". Astea da vremuri de pe urma.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna intrebare. Quod attinet numitul vladuca ioan, stiu si eu ceva despre caracterul lui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-te-ai luat pana acum de doctori,te iei de el acum te-ai luat de toti esti un zero ,esti un nimeni,nu ai nici studii de medicina,nici de teologie,nici ortodox nu stiu sigur daca esti,esti un rebut de om,un impertinent care-ti permiti cu nerusinare sa te iei de toata lumea TU ESTI UN JEG. -Parintele Iustin Petre care este calugar si parca staret vorbeste si el in conferinta si chiar zice la un moment dat ca el le recomanda ucenicilor lui sa nu-si faca vaccinul -Parintele Iustin Parvu la fel le-a recomandat credinciosilor si mamelor sa nu le faca vaccinul copiilor,nu cumva te iei si de acesti parinti sa-i faci cum iti vine tie la gura? Last edited by antiecumenism; 27.09.2013 at 01:05:28. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|