Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.09.2013, 21:27:52
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Poate cineva din Suceava a fost la conferinta si ne poate spune cate ceva.
Este încarcată pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=c9MUA5SYxjI
Ce ți-am dat eu nu cred că e toată conferința, dar mai găsești frânturi din ea dacă dai un search.

Last edited by ovidiu b.; 26.09.2013 at 21:52:36.
Reply With Quote
Vechi 26.09.2013, 21:51:50
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Imi pare tare rau ca ortodocsi de-ai mei, ajung sa aiba un astfel de comportament. Nu ma mai mira de ce atatia oameni resping ortodoxia, sau o parasesc. Se smintesc bietii si se pierd din cauza unor astfel de oameni care isi pun titlul de ortodox in frunte si fac ortodoxia de ras.
Să înțeleg că tu ai fost un exemplu pozitiv? Mai degrabă aș fugi de unul care mă amenință decât de unul care mă jignește.

Last edited by ovidiu b.; 26.09.2013 at 22:07:06.
Reply With Quote
Vechi 26.09.2013, 22:38:03
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

continuarea conferintei:care a avut loc la Suceava, in septembrie 2013. Au participat Pr. Iustin Petre de la Manastirea Sfantul Ioan Casian (din Constanta), dr. Ioan Vladuca (cercetator), dr. Mircea Puscasu (medic stomatolog), precum si dr. Valeriu Gavrilovici (medic chirurg), sotia acestuia (medic), si alte persoane din sala.

Ce nu stiati despre vaccinuri - Pr. Iustin Petre
http://www.youtube.com/watch?v=XGOYIRPu-8s

Ce nu stiati despre vaccinuri - Ioan Vladuca
http://www.youtube.com/watch?v=6GXS3C5cJ1Q

Ce nu stiati despre vaccinuri - Intrebari si raspunsuri
http://www.youtube.com/watch?v=ANBSWw-fE1E

Ce nu stiati despre vaccinuri - Dr. Valeriu Gavrilovici
http://www.youtube.com/watch?v=_GKrpeidXWY

Last edited by antiecumenism; 26.09.2013 at 22:40:11.
Reply With Quote
Vechi 26.09.2013, 23:34:45
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Laura, permite-mi să îți adresez o lămurire față de un text al meu care ți-a fost livrat în mod ostil.
Termenul "masturbație", dincolo de sensul lui referitor la domeniul sexualității mamiferelor, este folosit și în alte sensuri. De pildă, pentru a deesemna un comportament inautentic, fățarnic, pervers chiar. Un "pseudo", lipsit de autenticitate.
În contextul în care termenul apare în postarea mea, e limpede care e mesajul: intervenind fără urmărirea firului dezbaterii și încă deturnînd cu totul nepotrivit sensul afirmațiilor mele, i-am spus userului respectiv să renunțe la urâtul obicei al obținerii unei plăceri perverse prin răstălmăcirea cuvintelor mele. Plăcere (pe care, recunosc, am bănuit-o doar) cu atât mai mare cu cât, la reintrarea pe forum, așadar după o anumită lunguță perioadă de abstinență, pardon, absență, userul respectiv s-a repezit tocmai în postarea mea unde făceam eu însumi diferența între o practică ortodoxă și una sectară ori eretică. Așadar, supărat că a pus o simplă plăcere răutăcioasă peste un subiect serios, am rugat-o, tăios ce-i drept, poate prea tăios, să ia act de seria discuțiilor și să își dea seama că nu e loc de glumit. În definitiv, mi-am apărat cu mijloace lumești pe măsura partenerului de dialog, poziția mea de credință.
Acest lucru îl încadrează userul Dobrin la capitolul marilor mele neajunsuri și îl folosește pentru a ilustra "adevărata" mea față.
Mă bucur că i-am dat prilejul să greșească, regret însă că a și făcut-o...
(ce frumos ar fi fost să prindă fraza în alt duh!... de pildă în unul de umor englezesc)
Desigur că am încredere în ceea ce spuneți.
Personal am citit doar câteva mesaje de pe topic, astfel încât habar nu aveam de acel text, nu știu cui și în ce context l-ați adresat, ieri l-am văzut prima dată, în mesajul dnei Mihaela. Mi-am dat seama imediat că e ori scos din context, ori cine știe ce o fi cu textul acela.
Dvs aveți un mod de exprimare foarte frumos și elevat (așa cum se poate observa cu ușurință din mesajele pe care le-ați scris, de-a lungul timpului, pe teme teologice, filosofice, psihologice, medicale etc). De aceea, evident că un astfel de fragment (citat nu știu de unde de către doamna Mihaela) nu poate fi decât o glumă scoasă din contextul în care a fost formulată.
Vă mulțumesc pentru gândul de a-mi adresa acest mesaj!
O noapte binecuvântată!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 00:03:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Asa, papa cezar vine acum cu disculpari, termenul masturbatie a fost folosit in alte sensuri, din acelea care i-au provocat greata. De aceea ii spunea doamnei ca e gretoasa. Cata ipocrizie. Nuuu, dumnealui nu s-a coborat la nivelul mamiferelor , s-a urcat la nivelul sfintilor, de unde vede comportamente inautentice adica "masturbante".
Daca facem o statistica vizavi de cine a folosit cel mai des pe acest forum acel cuvant, cu singuranta tu esti in top.
Deci cine are o autentica obsesie pentru acel cuvant?
Vechi 27.09.2013, 00:10:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-nu e nici o rea-vointa ,eventual din partea producatorilor de vaccinuri o mare indiferenta fata de oameni
Demonstrata de ce anume?

Citat:
-problema este chiar vaccinul atata timp cat contine mercur,aluminiu si mai stiu eu ce alte otravuri
Scuza-ma, dar unde ai dat tu link -uri spre studii toxiologice care demonstreaza ca mercurul si alumiul din cantitatile existete in vaccinuri sunt o problema de sanatate?

Ai dat copy/ponta la unele tampenii de nu's cate ori, n-ar trebui sa-ti fie prea greu sa mai dai o data aceasta informatie (daca exista).

Citat:
-problema este vaccinul pt ca au fost imbolnaviti mii si zeci de mii de oameni si unii au murit
Problema cu bolile prevenite prin vacinare este ca au fost imbolnaviti zeci si sute de milioane de oameni si mult mai multi au murit.

Dar desibur, cineva cu minte sucita intr-o directie, nu poate realiza decat un singur aspect al povestii.

Citat:
-problema este BIGPHARMA care nu informeaza publicul corect despre riscurile vaccinarii,despre continutul vaccinurilor...
Ba spre deosebire de tratamentele "naturiste" si "homeopate" sunt obligati sa informeze si ele sunt un prospect.
Dar de unde sa stii tu, tu repeti doar ca papagalul ce zic altii.

Citat:
-ai zis la un moment dat ca ce conteaza ca marile companii de vaccinuri obtin venit foarte mare..
-pai atunci ce conteaza ca mafiotii si producatorii de heroina si cocaina si lsd obtin venituri mari
Logica fiind ...care?
Si dna. Gross are un venit de la cabinetul medical personal de peste 10.000 RON/luna, conform declaratiilor depuse la MF, inseamna ca asta e suficient sa demonstreze ca e asemenea vanzatorilor de heroina si cocaina?

-sunt si lucruri rele in sine atata timp cat otravesc,imbolnavesc sau ucid[/quote]
Vechi 27.09.2013, 00:15:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul

Ce nu stiati despre vaccinuri - Intrebari si raspunsuri
http://www.youtube.com/watch?v=ANBSWw-fE1E

[/url]
La 11:40 se poate vedea (pentru cine are minte sa priceapa) ce jeg de om este Vladuca si logica ipocrita cu care antivaccinistii isi adorm constiinta vizavi de alegerile lor gresite pacat care se poate usor incadra la pacatele impotriva Duhului Sfant (increderea abuziva in Dumnezeu).

Iar unii numesc asta "ortodoxie".

Astea da vremuri de pe urma.
Vechi 27.09.2013, 00:26:59
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
La 11:40 se poate vedea (pentru cine are minte sa priceapa) ce jeg de om este Vladuca si logica ipocrita cu care antivaccinistii isi adorm constiinta vizavi de alegerile lor gresite pacat care se poate usor incadra la pacatele impotriva Duhului Sfant (increderea abuziva in Dumnezeu).

Intrebarea este cati copii au murit de poliomielita sau alte boli care au provenit in urma vaccinului!?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 00:29:37
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Intrebarea este cati copii au murit de poliomielita sau alte boli care au provenit in urma vaccinului!?
Buna intrebare. Quod attinet numitul vladuca ioan, stiu si eu ceva despre caracterul lui.
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 00:38:23
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

-asta a intrecut orice masura,eu chiar il apreciez pe profesorul,omul de stiinta si credinciosul ortodox Ioan Vladuca tu fata de el esti o mizerie de om
-te-ai luat pana acum de doctori,te iei de el acum te-ai luat de toti esti un zero ,esti un nimeni,nu ai nici studii de medicina,nici de teologie,nici ortodox nu stiu sigur daca esti,esti un rebut de om,un impertinent care-ti permiti cu nerusinare sa te iei de toata lumea TU ESTI UN JEG.

-Parintele Iustin Petre care este calugar si parca staret vorbeste si el in conferinta si chiar zice la un moment dat ca el le recomanda ucenicilor lui sa nu-si faca vaccinul
-Parintele Iustin Parvu la fel le-a recomandat credinciosilor si mamelor sa nu le faca vaccinul copiilor,nu cumva te iei si de acesti parinti sa-i faci cum iti vine tie la gura?

Last edited by antiecumenism; 27.09.2013 at 01:05:28.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38