Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2013, 12:56:58
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul

Iar ideea unora cu copy /paste nu ar trebui sa te supere. Indemnul de a nu veni cu copy/paste mai ales in ortodoxie, nu este un indemn tocmai bun, caci nu gandurile noastre si ideile noastre trebuie sa fie legea ci cuvintele sfintilor, ale duhovnicilor si ale lui Dumnezeu trebuie sa ne fie invatatura. Tot ce vine de la noi, din mandrie vine si din slava.

.
-exact ,asa gandesc si eu de aceea am dat de-a lungul timpului citate din sfinti,dar unii sunt destepti foc si ei "gandesc" ,fara sa tina cont de ortodoxie si invatatura sfintilor
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 12:59:48
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
In comparatie cu preotul copt a carui credinta a denigrat-o, numitul vladuca e exact cum spune Alin. Acel slujitor al Domnului, din proabil cel mai vechi popor de pe planeta (coptii sunt adevaratii egipteni) facea, in 2008, paini pentru batrinii romani singuri si saraci, de care ii doare in pantaloni pe guvernanti. vladuca in afara de a practica coprofagia la adresa unui popor care, practic, a dat Bisericii cel mai vechi si plin de miez duhovnicesc Pateric, ce altceva mai face? Delireaza scientofob si obscurantist in conferinte. Altceva? Dar de, daca e "de-al nostru", adica de credinta (!) noastra, oricit e de timpit unii il sustin...Subiectivism omenesc si ideologic, murdar si banal...
-nu inteleg care e problema cu profesorul Ioan Vladuca,ce a gresit ?
-COPROFAGÍE, coprofagii, s. f. 1. (Med.) Ingerare a materiilor fecale de către bolnavii psihici în stadiu grav; scatofagie.

-face asa ceva Vladuca ?

-delireaza Vladuca ? cum si in ce fel?
-eu stiu despre el ca este ortodox,impotriva masoneriei si a ocultismului,si impotriva practicilor orientale (yoga)...nu e de acord cu evolutionismul,nu e de acord cu homeomatia...

Last edited by antiecumenism; 27.09.2013 at 13:03:30.
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 13:09:08
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-nu inteleg care e problema cu profesorul Ioan Vladuca,ce a gresit ?
-COPROFAGÍE, coprofagii, s. f. 1. (Med.) Ingerare a materiilor fecale de către bolnavii psihici în stadiu grav; scatofagie.

-face asa ceva Vladuca ?

-delireaza Vladuca ? cum si in ce fel?
-eu stiu despre el ca este ortodox,impotriva masoneriei si a ocultismului,si impotriva practicilor orientale (yoga)...nu e de acord cu evolutionismul,nu e de acord cu homeomatia...
Am zis coprofagie in sens figurat. Holy shit, chia si asta trebuia sa explic?!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 13:14:19
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Am zis coprofagie in sens figurat. Holy shit, chia si asta trebuia sa explic?!
-si pana la urma care e problema cu Ioan Vladuca? sti doar sa-l jignesti,dar nu inteleg de ce .explica te rog ce greseste el,ce te deranjeaza pe tine...
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 13:19:53
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
La 11:40 se poate vedea (pentru cine are minte sa priceapa) ce jeg de om este Vladuca
Cred că poți să-ți susții punctul de vedere și fără jignești.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
logica ipocrita cu care antivaccinistii isi adorm constiinta vizavi de alegerile lor gresite pacat care se poate usor incadra la pacatele impotriva Duhului Sfant (increderea abuziva in Dumnezeu).
Argumentul ăsta are vreo valoare pentru tine?: http://www.youtube.com/watch?v=RLAHJO6svlQ
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 13:42:32
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Da Ovidiu, incepea asa, insa se termina altfel, o cugetare a ta, a ceea ce ai gandit atunci. Ulterior ai venit cu o acuza care a anulat tot ce ai gandit tu bun atunci.
Nu o lua ca pe o acuză, ci doar ca pe o părere pe care am dorit să ți-o împărtășesc. Nu poți fi un apărător al credinței apelând la amenințări, chiar dacă inițial ai fost jignită. Acel citat trebuie pus în practică. Nu poți vorbi de alții când tu nu poți fi un exemplu bun pentru cei care vor să vină la ortodoxie. Și aici sunt de acord cu părerile deja expuse: degeaba cităm din sfinți (aparent lucruri foarte bune), iar când suntem puși în fața unei ispite uităm de toți sfinții.

Last edited by ovidiu b.; 27.09.2013 at 14:02:58.
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 13:44:54
Banned

Implicit

Cine este Ioan Vladuca ? BIOMATEMATICIAN SI PROFESOR DE APOLOGETICA ORTODOXA,a scris mai multe carti si articole:

http://www.librariasophia.ro/autor-V...n-sa-1823.html

conferinta:
Principiile educatiei romanesti-1-Prof Ioan Vladuca

http://www.youtube.com/watch?v=OBssIwM-C4c

Ioan Vladuca-Despre evolutionism, masonerie si alte teme

http://www.youtube.com/watch?v=CxlBH6-xzRc

Pr. Ioan Vladuca - Dictatura pseudo-stiintei (Satu Mare, 2009)

http://www.youtube.com/watch?v=hm-9aDSYENE

-deci va luati de un om care este ortodox,tine la valorile neamului romanesc este impotriva masoneriei,ereziilor[ecumenism],ocultismului,practicilor demonice orientale (yoga..) ,este impotriva evolutionismului si homeopatiei a scris carti,articole,a tinut conferinte,este ucenic al Parintelui Iustin Parvu...

Last edited by antiecumenism; 27.09.2013 at 14:28:19.
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 13:53:38
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Da nu-i nimic, nu te necaji.
Mă vezi cumva necăjit?
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 15:02:06
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Nu am o parere despre vaccinuri, dar Parintele Vladuca este de respectat, chiar daca ar spune si ceva gresit in privinta asta.
Reply With Quote
Vechi 27.09.2013, 15:08:58
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

În general preoții sunt de respectat și de iubit, întrucât ne sunt călăuze spre Împărăție,
chiar dacă atunci când se lasă ispitiți și încep să peroreze pe teme medicale etc., spun de obicei inexactități.
Preoția nu e același lucru cu medicina, metalurgia, sociologia etc.

Se poartă, ca o modă, argumentul că preotul e inspirat de harul Duhului Sfânt și se omite că harul Duhului îl ajută pe preot în slujirea specifică, a celor duhovnicești (așa cum pe medic îl sprijină în cele medicale, pe poet în cele poeticești etc.).
Pentru a pune sub semnul îndoielii mitul omniscienței și omnipotenței sfințiților slujitori, parafrazez un verset celebru: oare toți sunt preoți? toți sunt șoferi? toți sunt chirurgi? toți fotbaliști?..........
Acest mit, din câte cunosc, afectează mai degrabă pe unii credincioși decât pe preoți.

Last edited by cezar_ioan; 27.09.2013 at 15:18:16.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38