Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.09.2013, 18:03:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Foarte simplu...Eu nu am nimic cu ei, dar nu sunt de acord cu vaccinurile, la fel nu sunt de acord cu un medicament când poți bea un ceai sau să mănânci un fruct sau o rădăcină prevenind boala, chiar și o banală răceală.
Poate vrei sa spui: prevenind cel mult o banala raceala. Ai fi mult mai aproape de adevar.

Ca nu stiu sa se fi vindecat cineva de tetanos sau poliomelita band un ceai sau mancand o radacina sau un fruct.
Tu stii?

Citat:
Una e vaccinul - PREVENTIV și alta e boala în sine. De ce să nu previn boala duhovnicește sau cu ceva din natură?
Simplu: pentru ca nu functioneaza.

Functioneaza doar atat timp cat nu ai contact cu boala: ceea ce inseamna ca tu esti un fel de smecher care spune la toata lumea ca poate cafti campionul international la K1 datorita unui simplu motiv: ca el in inconstienta lui crede ca sunt sanse minime sa se intalneasca cu el.

Citat:
Nu ai cum să mă înțelegi atâta timp cât faci parte din sistem și ești orbit de el.
Si tu faci parte din alt sistem care pe deasupra musteste de ignoranta medicala.
Adica ne referim la medicina secolului XX nu cea a evului mediu din care fac parte solutiile tale medicale promovate ca fiind sigure si absolute (singure necesare) - asta fiind de fapt pacatul major si nu ele in sine.

Pentru ca in realitate, cand astea o dau in bara, tot la spital ajungi si acolo nu ti se dau ceaiuri si radacini.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38