Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Daca imi gaseam un sot serios in Romania,non-cocalar,cu care puteam sa discut un subiect dezvoltand niste propozitii,credincios(spiritual) si loial notiunii de familie,iti dai seama ca nu plecam...Dar asa,am fost dezamagita pe mai multe planuri...
Si oricum,niciodata nu am aprofundat sentimentul religios mai mult ca in strainatate-probabil pt a nu o lua-o razna...
Desigur nici acum nu am o viata perfecta si nu ma aflu unde imi doresc,dar cel putin am mai mult timp pt dezvoltarea personala.
|
Este adevarat- din pacate in Romania (dar asta e valabil in toate tarile de pe Glob- nu numai la noi!) sunt multi "barbati"" care nu stiu sa aprecieze o femeie si isi bat joc de niste sanse pe care le primesc! Stiu- din pacate inclusiv aici in zona judetului Vaslui- citesc prin ziare tot felul de "minuni"" care imi provoaca un sentiment de scarba!
Insa, asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam si ca in Romania nu ar fi si barbati seriosi, care-si doresc cu adevarat o familie!
Asa cum sunt si femei neserioase si femei seriose, la fel sunt si barbati neseriosi si barbati seriosi!