![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma scuzati, cred ca am uitat sa spun ca lucram la jumatate de norma, adica 4 ore, ca altceva nu gasisem. Dar cine lucra la 8 ore lua intre 570 si 600 de lei, depinde de pontaj. Orele suplimentare nu se plateau, se dadeau zile libere pentru alea, si uite asa eram luni in care se putea ajunge din aia 300 de lei la 268 lei intr-o luna. Ca ei dadeau zile libere, si normal, zille alea libere nu le ponta nimeni. Asa ca am renuntat si cu o tona de noroc sau o tona de ajutor de la Dumnezeu, sa ambele deodata, am ajuns sa lucrez ca secretara la un cabinet de avocatura, lucru, care sincer, imi place, desi nu credeam vreodata ca mi-ar putea placea munca de birou. Si ce mai mult ma bucura faptul ca nu mai lucez cu bani si gestiune, ca nu mai am cum sa pic de fraiera pentru furtisagurile colegilor. Eu am refuzat intodeaun sa fur sau sa iau ceva si sa nu platesc, dar tot am pltit in jur de 2000 lei intrun an jumate pentru furtisagurile si greselile colegei. NU ZIC CA N-AS FI GRESIT NICIODATA NIMIC, DAR INTOTDEAUNA IMI VERIFICAM MARFA CARE INTRA DE 3 ORI INAINTE SA O DAU CU OK IN CALCULATOR si la fiecare produs in parte scoteam bonul de casa. In tura mea, am avut de 2 ori minus intrun an jumate, sume minore, de 15-20 de lei. Dar in lumea asta daca esti corect esti luat de fraier, daca esti bun, esti prost. Dar asa nu ma face sa ma schimb. Sigur sunt oameni in tara asta si in lumea asta care inca apreciaza bunatatea si cinstea si care inca mi au valorile astea. Si Dumnezeu vede si judeca. Last edited by Corinusha; 24.10.2013 at 10:16:47. |
|